Conrad İstanbul`da Harikalar Diyarı

Etkinlik Sergi Conrad İstanbul`da Harikalar Diyarı

Tarihler: 26 Nisan 2007 Perşembe ~ 29 Nisan 2007 Pazar

Yer: Conrad Hotel İstanbul

Adres: Conrad Hotel Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 30 00

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 26, 2007 ~ Nis 29, 2007
CONRAD İSTANBUL’DA HARİKALAR DİYARI!..

Conrad İstanbul’da, sıradışı, rengarenk, kıpır kıpır bir sergi… Üstelik başrolde bu kez mutluluğun, aşkın ve güzelliğin simgesi çiçekler var…

Conrad İstanbul tarafından düzenlenen ve çiçek tasarım firmalarının katılımı ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan “Conrad Floral Art Show”, 26-29 Nisan 2007 tarihleri arasında Conrad İstanbul Otel’inin lobisinde görülebilir.

Tüm sanat dallarını etkileyen, büyük sanatçıların ilham kaynağı olarak özel ve değişmez bir yere sahip olan çiçek, şimdi tasarım ustalarının ellerinde kendi sanatını yaratıyor. Yaşama dair her şeyi özünde barındıran çiçek, Conrad Floral Art Show’da hayatı başka bir boyutta, kendine has bir şekilde anlatacak.

Conrad Floral Art Show’ da çiçek tasarım firmaları, yaratıcılıkları ile yeteneklerini bir araya getirerek hazırlayacakları bu sıra dışı sergide, günlük hayatta sıklıkla kullandığımız objelerin, çiçekler aracılığıyla farklı boyutunu görmemizi sağlayacaklar.

Conrad Floral Art Show’a katılacak olan çiçek tasarım firmaları, “UYANIŞ” başlığı altında, baharla birlikte yeniden uyanan tabiatın, insan ruhundaki güzellikleri, sevgi ve aşk hislerini canlandırmasını, çiçekler aracılığıyla ortak bir tasarımda anlatacaklar.

26 Nisan akşamı özel bir kokteylle açılışı yapılacak olan sergi, 29 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.
Hafta sonu sergiyi ziyaret edecek konuklar, çiçek sanatının ustalarının vereceği workshoplara katılabilecekler.

Sanata ve sanatçıya verdiği önemle dikkat çeken Conrad İstanbul, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çiçek sanatına destek verecek. Dünyanın büyük şehirlerinde düzenlenen, düzenlendiği şehirlere ve sektörüne büyük prestij kazandıran FloralArt Show, İstanbul’da da usta çiçek tasarımcılarının ellerinden çıkan tasarımlarla, izleyenlere bambaşka bir bakış açısı sunacak.

26-29 Nisan tarihlerinde gösterime sunulacak bu sıradışı sergiyi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.
CONRAD İSTANBUL- 0212 227 30 00

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu