Dekoratif Ahşap Boyama Atölyesi

Etkinlik Atölye Kurs Dekoratif Ahşap Boyama Atölyesi

Tarihler: 28 Mart 2017 Salı ~ 28 Mart 2017 Salı 28 Mart 2017 11:00

Biletix: Bilet Al

Yer: CreAtolye

Ücret: - 168.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Oba Sokak, No: 2A, Oba Apartmanı, Cihangir Beyoğlu İstanbul

Web: http://www.creatolye.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 28, 2017 ~ Mar 28, 2017
Mimar Burcu Akpınar Evgin ile “Dekoratif Ahşap Boyama” workshop’unda ahşap boyamanın detaylarına yönelik anlatımlardan sonra CreAtolye’nin sıcacık ortamında uygulamalı olarak el boyamasının keyfini tadacaksınız.

Not: Atölye kapsamında ahşap boyamaya yönelik malzemeler (ahşap sunum tahtası, akrilik boya çeşitleri, boya paleti, su bazlı vernik ve fırçalar v.b.) ücrete dahil olarak eğitmen tarafından sağlanacaktır. Workshop sonunda zevkinize göre boyadığınız ahşap sunum tahtasını evinizde kullanabilir veya sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

- Atölye kapsamında ahşap boyamaya yönelik malzemeler (ahşap sunum tahtası, akrilik boya çeşitleri, boya paleti, su bazlı vernik ve fırçalar v.b.) ücrete dahil olarak eğitmen tarafından sağlanacaktır.- Workshop sonunda zevkinize göre boyadığınız ahşap sunum tahtasını evinizde kullanabilir veya sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu