Delil Yetersizliği

Etkinlik Tiyatro Delil Yetersizliği

Tarihler: 14 Nisan 2023 Cuma ~ 14 Nisan 2023 Cuma 14 Nisan 2023 20:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Feyman Kültür Merkezi-Feyk Sahne

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 14, 2023 ~ Nis 14, 2023

Sistemin karabasan gibi insanoğlunun üstüne çöktüğü, güvenin, hayallerin, sadakatin ve aşkın can çekiştiği, zamanın büküldüğü bir çağ. Roberto Galimbertinin gizli aşkı Mira Cambinin öldürülmesiyle hapse giren kahramanlarımız;(Roberto ve Manuela Galimberti) 10 aylık tutukluluk süresinden sonra delil yetersizliğinden serbest kalır ve bir otel odasında buluşur. Hesaplaşma zamanıdır. Yoğun baskı altında, aşkın kalan kırıntılarında; ’kaderin kırmızı ipleri’ne dokundukça uzaklaşırlar, yabancılaşırlar ve çağın karabasan iplerinin arasında tutunmaya ve var olmaya çalışırlar.

Sadakatin pamuk ipliğine bağlı olduğu bir çağda; Manuela ve Roberto kaderin kırmızı iplerine ve topallayarak gelen adalete tutunabilecekler mi?

21.yy seslenişimiz

Çağdaş, eşit ve aydınlık bir toplum için;

Evrenin kendini ifade edebilmesi, doğanın, gözyaşlarının, değişen ve epikleşen dünyanın, çağın dinamiklerinin dili olmak için tiyatronun ve eylemin içinde olacağız.

Ç

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlik başladıktan sonra salona giriş yapılamamaktadır.

- 12 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 12 yaş ve üstü bilete tabidir.

- Etkinlik mekanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.

- Etkinlik boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.

- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma, gerekli hallerde etkinliği erteleme hakkı saklıdır. - Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. alınmayacaktır.

- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Giriş esnasında barkod / bilet kontrolü yapılacağı için biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu