Deniz Ürünleri Demo Dersi

Etkinlik Atölye Kurs Deniz Ürünleri Demo Dersi

Tarihler: 16 Ağustos 2017 Çarşamba ~ 16 Ağustos 2017 Çarşamba 16 Ağustos 2017 12:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 90.00 TL- Master Card, Fiba Grup Çalışanları 80.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 16, 2017 ~ Ağu 16, 2017
Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Deniz Ürünleri Demo Dersi
" Le Cordon Bleu Master şeflerimiz şef Christophe Bidault, şef Richard Vacher, şef Frederic Amirat, şef Arnaud Declercq, şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, deniz ürünleri hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Deniz ürünlerinin temizlenmesi, buharda pişirme, kaynatarak yoğunlaştırma, istiridye açmayı öğrenme ve servis etme, aromalı suda pişirme, kabuklarını ayırma ve servis etme yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde şefimiz, beyaz şarap içinde midye, buz yatağı üzerinde istiridye ve haşlanmış ıstakoz tariflerini gösterecektir."

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - "Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır."

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu