Discovery Centre’da Babalar Günü Yarışı Nefes Kesecek

Etkinlik Aile Eğlencesi Discovery Centre’da Babalar Günü Yarışı Nefes Kesecek

Tarihler: 15 Haziran 2017 Perşembe ~ 18 Haziran 2017 Pazar

Yer: Legoland

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 15, 2017 ~ Haz 18, 2017

Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, Babalar Günü’nde nefes kesen bir otomobil yarışına sahne olacak. Bu özel günde merkezi ziyaret eden babalar ve çocukları kendi otomobillerini tasarlayıp yarışa katılacak. En hızlı babalar ile çocukları sürpriz hediyelerin sahibi olacak!

Bayrampaşa Forum AVM içerisinde 3-10 yaş arasındaki LEGO® tutkunları ve ailelerini ağırlayan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, Babalar Günü’nde de bu geleneğini devam ettiriyor. Babalar Günü’nde nefes kesen bir yarışa sahne olacak olan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da babalar ve çocukları, LEGO® parçalarından kendi yarış otomobillerini tasarlayıp diğer ailelere ve zamana karşı yarışacaklar. En hızlı aracı tasarlayan baba ve çocuğa LEGOLAND® Discovery Centre’dan ‘Süper Yıllık Üyelik, 2’inci olana ‘Yıllık Üyelik’, 3’üncüye ise LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve Madame Tussauds İstanbul’u tek biletle gezebilecekleri ‘Üçlü Bilet’ hediye edecek. Kazananlar ayrıca sürpriz LEGO® ürünlerinin de sahibi olacak.

Eğlenirken öğrenin!
Yapımında 2 milyon LEGO® parçası kullanılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, galaksiler arası yolculuk imkanı sunan Space M alanı, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® Fabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve yerel eserlerle birlikte tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND ile çocuklara eğlenirken öğrenme ve yaratıcılıklarını geliştirme imkanı sunuyor. Ayrıca LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul içerisindeki LEGO® mağazasından, diğer satış noktalarında bulunmayan LEGO® setleri ve gramla satılan LEGO® parçalarını da satın almak mümkün.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu