DJ Emrah İş Albüm Tanıtım Partisi

Etkinlik Konser Parti DJ Emrah İş Albüm Tanıtım Partisi

Tarihler: 14 Ağustos 2009 Cuma ~ 14 Ağustos 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Sapphire Bosphorus

Ücret: 40,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Sapphire Bosphorus Gişe

Adres: Muallim Naci Cad.No:77 Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 14, 2009 ~ Ağu 14, 2009
ALBÜM TANITIM PARTİSİ-SAPPHIRE BOSPHORUS by EMRAH İŞ
Boğazın SAPPHIRE`i EMRAH İŞ ile ritm buluyor..
Muhteşem bir dans albümü olan ve şimdiden binlerce siparis alan ``SAPPHIRE BOSPHORUS BY EMRAH İŞ`` albümü nihayet raflarda yerini buluyor..

İstanbul’un uzun yıllardır eğlence ikonlarından biri olmayı başaran SAPPHIRE`in resident dj`i EMRAH İŞ; SAPPHIRE`de çaldığı parçaları hayranlarının yoğun ilgisi ve beklentisi üzerine nihayet bir albumde topladı. Bu muhteşem albümün tanıtım gecesinde başta Emrah İş`in tüm hayranları olmak üzere tüm İstanbul, 14 Ağustos gecesi, Sapphire Bosphorus`ta buluşuyor..

Gecenin guest dj`i ``Ether Party``ve ``I`m your Daddy`` adlı single`larıyla tüm Avrupa ve Türkiye müzik listelerini kavuran Romanya`nın ünlü ismi DELYNO olacak..

www.djemrahis.com
http://www.facebook.com/emrahis
myspace.com/djemrahis

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkını saklı tutar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu