DJ Marc Vedo

Tarihler: 09 Nisan 2011 Cumartesi ~ 09 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: 360istanbul

Adres: Bülbül Mah. Mısır Buğdayı Sokak 32, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 9, 2011 ~ Nis 9, 2011

Geçtiğimiz aylarda Boy George ile birlikte 360istanbul’da performans sergileyen ünlü DJ Marc Vedo, dans pistini daha da ısıtmak için yeniden 360istanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor. Sayısız hitle dans müziğine modern bir anlam kazandıran DJ Marc Vedo, modern ritmler üzerinde kurduğu setini günümüz dans hitleriyle harmanlayarak 9 Nisan Cumartesi gecesi meraklılarıyla paylaşacak.

Yarı Portekizli, yarı İngiliz DJ Marc Vedo, müzik otoriteleri tarafından dünyada uluslararası dans müzik sahnesinin yükselen değeri olarak görülüyor. Ünlü DJ Marc Vedo, Godskitchen, Cream, Gatecrasher, Avalon, Spundae, The Guverment, Fabric, Turnmills ve Ministry of Sound gibi dünyanın en prestijli mekanlarında müzik severler ile buluşuyor.

DJ’liğinin yanı sıra yapımcı kişiliğiyle de tanınan Vedo, özellikle Boy George ile birlikte imza attığı prodüksiyonlarıyla büyük beğeni topluyor. Kendi plak şirketi Koolwaters imzasıyla çıkan “Only Love”, “Get it Out”, “String Circus” ve “Sausage Song” ile Gareth Emery, Matt Darey, James Zabiela, Deepdish ve Pete Tong gibi ünlü isimlerce de desteklendi.

Boy George ile “Amazing Grace” isimli yepyeni single’ını da 2010 yılında müzikseverlerle buluşturan Marc Vedo, 21 Ocak gecesi gösterdiği performansla da hayranlarının aklını başından almıştı. Bu performansı sonrasında İstanbul’a en kısa sürede yeniden geleceğinin sözünü veren Vedo, sevenlerini çok fazla bekletmemiş oluyor.

Modern dans ritmlerini güncel melodilerle en iyi harmanlayan DJ’lerden olan Marc Vedo’nun 9 Nisan Cumartesi gecesi gerçekleştireceği performansı için hazırlanmaya başlayın…

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu