Duvarlarda Dört Mevsim

Alışveriş Alışveriş Duvarlarda Dört Mevsim

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 06 Nisan 2012 Cuma

Firma: HannaHome

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

HannaHome’un temsilcisi olduğu duvar kağıdı markası Design ID’nin yeni koleksiyonu “Fashion Studio” içerisinde bulunan mevsim temalı duvar kağıtları, dört mevsimin renklerini duvarlara yansıtıyor.

Dünyaca ünlü duvar kağıdı markası Design ID, yeni koleksiyonu “Fashion Studio” içerisinde bulunan rengarenk ağaç desenlerine sahip duvar kağıtları ile yaşam alanlarına dört mevsimin yansımasını getiriyor.

İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış olmak üzere dört mevsimin kendine has ışık ve renkleri ile işlendiği duvar kağıdı modellerinde, mevsim geçişlerini en güzel yansıtan ağaçlar yer alıyor ve uygulandığı mekanlara, dekoratif dokunuşlar taşıyor.

Pastel renklerin kullanıldığı desenlerde; ilkbahar, çiçek açan ağaçları anımsatan sarı, beyaz, pembe ve eflatunun tonları ile öne çıkarken, yaz mevsimi ise berrak yeşil tonlarının belirginleştiği renklerle yansıtılıyor. Sonbaharın gelişi ile sararan ve kızıl tonlara bürünen ağaçlar, kış geldiğinde yerini gri ve beyaz renklerin baskın olduğu kar izlerine bırakıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu