Ebru Şinik ile Nefeste Saklı Hayat

Etkinlik Atölye Kurs Ebru Şinik ile Nefeste Saklı Hayat

Tarihler: 19 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 19 Mayıs 2018 Cumartesi 19 Mayıs 2018 14:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 19, 2018 ~ May 19, 2018

Ebru Şinik ile Nefeste Saklı Hayat workshop'u,Zorlu PSM'de sizlerle...

Atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

Eğitmen: Ebru Şinik

Mutluluk ve başarının sırrı doğru nefes almakta!

Ofiste canınız sıkıldı, bir arkadaşınıza çok kızdınız ya da sevgilinizle kavga ettiniz; sakinleşmek için ihtiyacınız olan tek şey doğru nefes almak!

Chopra Center eğitmenlerinden Bütünsel Sağlık ve Ayurvedik Yaşam Danışmanı Ebru Şinik, “Nefeste Saklı Hayat” kitabında anlattığı nefes tekniklerini paylaşacağı semineri ile sağlıklı ve mutlu bir hayatın kapılarını aralıyor.

Doğru nefesle stresten kurtulmak mümkün

Gündelik yaşam için nefes egzersizlerini öğreneceğiniz bu seminer, doğru nefes tekniklerini herkes için ulaşılabilir bir hale getiriyor. Nefes tekniklerini öğretmedeki ana amaçlarından ilkinin stres yönetimi olduğunu belirten Ebru Şinik, “Çağımızın en büyük hastalık kaynağı olan stresi yönetebildiğimiz kadar sağlıklı ve mutluyuz. Nefesinizi ustalıkla idare ederek hem fiziksel, hem de zihinsel dengenize kavuşabilirsiniz. Kontrollü ve ritmik olarak yapılan, burundan alınıp verilen Kadim Nefes Teknikleri, dünyada bilinen en etkin stres yönetimi teknikleridir” diyor.

Seminerde anlatılacak olan nefes teknikleri ile kişi bedenini ve zihnini sakinleştirecek, dengeleyecek, arındıracak ve canlandıracak şekilde çalışmasını denetleyebilecek.

Seminerde anlatılacak olan basit fakat son derece güçlü Kadim Nefes Teknikleri, başta stres olmak üzere sindirim sistemi, kalp-damar sağlığı sistemi, bağışıklık sistemi, üreme sistemi ve tüm hormonal sistemleri dengeleyerek kişinin hem fiziksel, hem de psikolojik olarak daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve enerjik  olmasını sağlıyor.

Hangi nefesin hangi durumlarda fayda sağladığının detaylı olarak anlatılacağı seminerde paylaşılacak nefes tekniklerinde ustalaşmak oldukça kolay ve etkisi uygulandığı anda hissediliyor. Özellikle stres yönetimi, uykusuzluk, sıcak basması ve cesaretlenmek için yapılan nefes tekniklerinin etkisi anında deneyimleniyor.

Bu seminer neticesinde ne fayda sağlayacaksınız?

Seminer süresince öğretilecek Nefes Tekniklerini (Pranayama) düzenli uygulamala ile aşağıda belirtilen başlıca faydaları deneyimlersiniz;

Stresi yönetme,
Depresyon, uykusuzluk ve anksiyete ile başa çıkma,
Fiziksel ve zihinsel detoks yapma,
Yavaş metabolizmanızı hızlandırarak zayıflamayı destekleme,
Sindirim sisteminizi dengeleme ve düzenli çalışmasını sağlama,
Fiziksel ve zihinsel enerjinizi yükseltme,
Odaklanma yeteneğinizi güçlendirme,
Konsantrasyonunuzu arttırma,
Cesaretinizi ve özgüveninizi arttırma,
Cildinizde doğal botoks etkisi yaratma,
Akciğerlerin kapasitesini yükselterek astımı şifalandırma

gibi daha birçok fizyolojik ve psikolojik fayda sağlanmaktadır.

Atölye süresi: 3 saat

Ebru Şinik Kimdir?

Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı / Chopra Center Perfect Health Instructor

1996 yılında Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünden mezun olan Şinik, 17 yıl boyunca İstanbul Menkul Kıymetler Borsası da dahil olmak üzere muhtelif sektörlerde profesyonel olarak çalıştıktan sonra, Bütünsel Sağlık alanında uzmanlaşmaya karar vererek Kaliforniya’da bulunan dünyadaki en saygın kişisel dönüşüm merkezlerinden biri olan Chopra Center’da eğitim almaya karar verdi.

2011-2013 yılları arasında aralarında Dr. Deepak Chopra, Dr. Vasant Lad, Dr. Dean Ornish, Dr. David Frawley, Prof. Dr. Rudolp Tanzi, Dr. Andrew Weil, Dr. Suhas Kshirsagar, Prof. Dr. Claire Diab ve Davidji’nin de bulunduğu Integrative Medicine alanında dünyadaki öncü doktorlardan yoğun bir eğitim alarak, Chopra Center Ayurveda ve Meditasyon bölümlerinden mezun oldu.

Türkiye’ye döndüğü gibi Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi’ni kuran Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik, Yükselen Çağ’ın kuruluş amacını, “hayatlarımızı daha sağlıklı, daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde yaşamamıza destek veren, modern tıp ile sentezlenmiş kadim teknikleri günlük rutinimize kolaylıkla ekleyerek, well-aging sürecimizi sürdürülebilir bir şekilde çalıştırmak” diye özetlemektedir. “Mind-Body Medicine” (Beden-Zihin Tıbbı) çerçevesinde Türkiye’deki ilk Bünye Dengeleyici Ayurvedik Kişisel Bakım ürünlerini üreten Şinik, ülkemizde yönetim kurulu düzeyinde de meditasyon eğitimi veren yegane kişilerdendir.

Şinik, “İyi Ol, Mutlu Ol” sloganı çerçevesinde Kişisel ve Kurumsal Wellbeing Programları” yürütmekte ve ayrıca “Şahsa Özel Bütünsel Sağlık ve Ayurvedik Yaşam Danışmanlığı” hizmetleri vermektedir.

Şinik’e ait “Nefeste Saklı Hayat” ve “Ebru Şinik’ten Bütünsel Detoks Önerileri” isimli iki kitap ve “Gündelik Yaşam için Kadim Nefes Teknikleri” isimli eğitim DVD’si bulunmaktadır.

- Etkinlik Zorlu PSM - Sky Lounge mekanında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu