Egg Burger’dan Tost Tadında Burgerler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Egg Burger’dan Tost Tadında Burgerler

Egg&Burger, burger ekmeklerini ‘Dallas’ ve ‘Texas’ için rafa kaldırıyor ve özel tost ekmeklerini nefis burger etleri ile tanıştırıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKasım 18, 2014

Egg&Burger, menüsüne her damak tadına uygun, yepyeni lezzetler eklemeye devam ediyor. Club tost ekmeklerini özel yapım 160 gr. burger eti ile birleştiren Egg&Burger, ‘Dallas’ ve ‘Texas’ ile burger anlayışını farklı bir boyuta taşıyor.

İki adet club tost ekmeğinde eritilen çedarları ev yapımı burger ile birleştiren Egg&Burger, özel patates kızartmasını, sosunu ve karamelize soğanı eklediği ‘Dallas’ı misafirleri ile tanıştırıyor.

‘Texas’ da ise bu defa 4 adet club tost ekmeği arasında çedar ve kaşar peyniri eriten Egg&Burger, yine vazgeçilmez sosu ve özel patateslerini eklemeyi ihmal etmiyor.

Amerika’nın geleneksel diner anlayışını aratmayacak şekilde dekore edilen kırmızı deri koltukları, metal masaları, siyah-beyaz dekorları, bar masaları ve neon ışıklarıyla Teşvikiye, Etiler, Fulya, Göktürk ve Cihangir’de hizmet veren Egg&Burger, damak tadına düşkünlere 1950’lerin atmosferini yaşatıyor.

Dallas: 26 TL
Texas : 27 TL

Web sitesi: www.eggandburger.com.tr
Açılış-kapanış saatleri:
Fulya, Cihangir ve Etiler şubeleri: 11.00-01.00
Teşvikiye ve Göktürk şubeleri: 11.00-23.00

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu