Ekstra Yumuşaklık Veren Tek Deterjan `Ariel Extra Soft` Artık Marketlerde

Alışveriş Alışveriş Ekstra Yumuşaklık Veren Tek Deterjan `Ariel Extra Soft` Artık Marketlerde

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Ariel

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007

EKSTRA YUMUŞAKLIK VEREN TEK DETERJAN “ARİEL EXTRA SOFT” ARTIK MARKETLERDE...

Belçika`da bağımsız bir üniversite tarafından yapılan testlerle `ekstra yumuşaklık veren tek deterjan` olduğunu ispat eden Ariel’lerin en iyisi “Ariel Extra Soft”, hanımların beğenisine sunuldu.

Hanımların gözdesi olan Ariel, yurt dışında büyük sükse yapan varyantı, Extra Soft’u Türk tüketicilerinin beğenisine sundu. Ariel Extra Soft, çamaşırlarda mükemmel temizliğin yanı sıra ekstra yumuşaklık ve ekstra ferahlık sağlıyor. Ek işlemler yapmak istemeyenlerin rüyası olan yumuşatıcı etkili deterjana Ariel formülü ile kavuşan hanımlar bu teknolojiden çok memnun kalıyor.

2.2 kg, 4.5 kg, 8 kg ve 9 kg çeşitleri ile marketlerdeki yerini alan Ariel’in yeni ürünü Extra Soft, lekesiz ve mükemmel temizlikle birlikte; ekstra yumuşaklık ve ekstra ferahlık isteyen hanımlar için geliştirildi.

Ev hanımları www.ariel.com.tr adresine girerek hem Ariel Ekstra Soft teknolojisi hakkında detaylı bilgiye sahip olup, hem de web sitesi üzerinden verilen çeşitli ipuçlarını da öğrenebilirler.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu