Elite Hotel Dragos

Adres: Piri Reis Cad. No : 3 Dragos Maltepe İstanbul Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 441 61 60

Faks: 0216 441 38 81

Web: http://www.theelitehotel.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

Otel Özellikleri:

Elite Hotel Dragos, Turgut Özal sahil bulvarına 1 km mesafede yer alır. İstanbul`un Asya yakasında ücretsiz Wi-Fi erişimli ve konforlu konaklama birimlerine ev sahipliği yapan otelin bazı odaları, Marmara Denizi manzaralıdır.

Elite Hotel Dragos`un konuklarına sunduğu imkanlar arasında, hamam, sauna ve masaj olanaklarına sahip bir spa yer almaktadır. Ayrıca bir jakuzi ve güneşlenme güvertesine sahip açık bir yüzme havuzu mevcuttur. Otelin sportmen konukları, spor salonunda egzersiz yapabilirler.

Otelde güne son derece zengin bir kahvaltı büfesiyle başlayabilirsiniz. Adalar`ın nefes kesici manzaralarını sunan alakart restoranda, öğle ve akşam yemeklerinin tadını çıkarın. Captain Bar`da gün boyunca içki servis edilmektedir.

Haydarpaşa vapur iskelesine doğrudan ulaşım imkanı sunan Maltepe Tren İstasyonu, otele 1,5 km uzaklıkta yer alır. Haydarpaşa vapur iskelesinden, İstanbul`un Avrupa yakasına tekneler hareket etmektedir. Otel ayrıca vapur iskelesine ücretsiz ulaşım servisi sunmaktadır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu