Elite World İstanbul Hotel

Otel Rehberi 5 Yıldızlı Oteller Elite World İstanbul Hotel

Adres: Şehit Muhtar Cad. No:42 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 313 83 83

Faks: 0212 444 08 83

Web: http://www.eliteworldhotel.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

Otel Özellikleri:

Taksim Meydanı`na yaklaşık 50 metre uzaklıkta yer alan bu 5 yıldızlı otel, özel jakuziler ve ücretsiz Wi-Fi içeren odalar sunmaktadır. Otelde tam teşekküllü bir spa ile 6 restoran ve bar bulunmaktadır.

Elite World İstanbul Hotel`in odaları neo-klasik bir tarza sahiptir. Lüks, mermer döşeli banyolar, şık halılar ve duvara monte edilmiş düz ekran TV`ler odalarda bulunan standart olanaklardır. İnteraktif TV her odada mevcuttur.

Elite World`de uluslararası gözdeler ve nadide şarapların yanı sıra, Türk mutfağından çeşitler de servis edilmektedir. Cadde tarafındaki brasserie, İstanbul`un manzaraları eşliğinde hafif bir yemeğin tadını çıkarmak için mükemmel bir yerdir. Otelin 4 barı dinlenmenin keyfini çıkarmak için rahat köşeler sunmaktadır.

İstanbul Elite World`ün dinlence tesisleri arasında mermer yüzme havuzu, çocuk havuzu ve fitness merkezi yer almaktadır. Mozaik bir hamam ve Türk hamamı da mevcuttur.

Hotel Elite World İstanbul, seçkin İstiklal Caddesi`ne kısa bir yürüme mesafesindedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu