En Erken Yılbaşı Tepe Home’da!

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Erken Yılbaşı Tepe Home’da!

Tarihler: 11 Kasım 2013 Pazartesi ~ 11 Ocak 2014 Cumartesi

Firma: Tepe Home

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 11, 2013 ~ Oca 11, 2014

Yılbaşı sezon ürünleri Ekim ayından itibaren tüm Tepe Home mağazalarında yerini aldı!

Tepe Home, 2013 – 2014 Sonbahar-Kış ve Yılbaşı ürünlerini, Cevahir Alışveriş Merkezindeki mağazasında kadın ve dekorasyon yayınlarının basın mensuplarına tanıttı. Yılbaşı sezonu, tüm dekorasyon sektöründe en erken Tepe Home mağazalarında yerini almış oldu.

Yılbaşı koleksiyonunu Sonbahar ve Kış sezonu ile birlikte açan Tepe Home, 3 farklı konseptle dekorasyonseverlerle buluşuyor.

BİR KIŞ MASALI : Geçmişin asaletini kaliteyle harmanlayarak sunan, konforlu hayatı seçenlere özel hazırlanmış bu koleksiyonun yılbaşı ürünleri; masalsı bir yılbaşı ortamı hazırlayabileceğiniz ağırlıklı beyaz, gold ve lame parıltılı ürünlerden oluşuyor. Melek figürleri ve yıldız temalarıyla desteklenen ürün gamı dekorasyonseverler tarafından şimdiden çok ilgi görmeye başladı.

KLASİK ŞÖLEN : Frapan, gösterişli konseptleri birleştiren, dekoratif ögeleri yoğun ve zamansız bir şekilde kullanan, sıradışı çizgilere sahip, koleksiyonerlere özel hazırlanmış bu koleksiyonun yılbaşı ürünleri; yeşiller, ekoseler ve kırmızılardan oluşuyor. Noelbaba, geyik ve melek figürleri ile desteklenen ürün gamı yılbaşı klasiğinden hiç vazgeçmeyenlerin ilk tercihi oluyor.

SADELİĞİN ASALETİ: Hayatın tüm anlarını dolu dolu yaşayan, seyahati seven, özgür düşünen ve bir o kadar da eğlenceli hale getirenler için tasarlanan bu koleksiyonun yılbaşı ürünleri; maskülen çizgiler, gök maviler ve sportif detaylardan oluşuyor.

Yılbaşı2014

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu