Erken Rezervasyon Yaptırın!

Alışveriş Alışveriş Erken Rezervasyon Yaptırın!

Tarihler: 10 Eylül 2007 Pazartesi ~ 13 Eylül 2007 Perşembe

Firma: İDO

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 10, 2007 ~ Eyl 13, 2007

Erken Rezervasyon Yaptırın!

Ders zilinin çalmasına kısa süre kala tatilciler geri dönüşe geçti. Ramazan’ ın da yaklaşıyor olması, İDO’ nun ana geçiş hattı olarak kullanılan Bursa ve Bandırma feribot deniz otobüsü güzergahlarında yoğunluğu arttırmaya başladı. Marmara’da 82 noktaya hizmet veren İDO, yolcuları erken rezervasyon yaptırmaları konusunda uyarıyor.

Yaz sezonunun bitimine kısa bir süre kala okulların açılması ve Ramazan’ ın yaklaşıyor olmasıyla erken dönüşe geçen tatilciler, İDO hatlarındaki feribot ve deniz otobüsü trafiğini hızlandırdı.

İDO, feribot ve deniz otobüsü hatlarındaki hareketlilik konusunda yolcuları erken rezervasyon yapmaları konusunda uyarıyor. Bilet satışlarını son dakikaya bırakılmasının yolcular açısından sıkıntı yaratabileceğine işaret eden İDO, bu konuda sunduğu çok sayıdaki alternatifle yolculara kolaylık sağlıyor.

Marmara’da her gün 82 noktaya 1200 sefer ile yolcularına “hatasız hizmet” hedefiyle hareket eden İDO, bilet satışlarında yolcularına kolaylık sağlamak için internet ve call center hizmet bölümlerini güçlendirdi. Bu kolaylık fırsatını değerlendiren yolcuların önemli bölümü biletlerini İDO’nun www.ido.com.tr adresli web sitesi ile 444 4 436 numaralı Call Center’ dan alıyor.Bunların yanı sıra yolcular İDO biletlerini Ege ve Akdeniz yolları üzerindeki İDO acentelerinden de kolaylıkla temin edebiliyorlar.

İDO , Bandırma-Yenikapı hattında yoğunlaşan trafiğe karşın ise , İstanbul’a 75 dakikada ulaşım imkanı sağlayan Bursa hattını yolcularına alternatif olarak sunuyor.

İDO Hakkında
1987 yılında kurulan İDO, bugün Marmara Bölgesi’nde toplam 33 hatta 82 noktaya hizmet götürmektedir. 2005 yılı Şubat ayında Türkiye Şehir Hatları İşletmesini devralan İDO, bugün toplam 73 gemi, 82 iskele ile dünyanın en büyük araç ve yolcu taşımacılık şirketidir. İDO Interferry ’ye üye olan tek Türk şirketidir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu