Ersan Turan Kick Boks Organizasyonu

Etkinlik Spor Ersan Turan Kick Boks Organizasyonu

Tarihler: 24 Aralık 2021 Cuma ~ 24 Aralık 2021 Cuma 24 Aralık 2021 21:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonu – Tokat

Ücret: Genel Giriş - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 24, 2021 ~ Ara 24, 2021
13. Uluslararası Ersan Turan Kick Boks Organizasyonu, 24 Aralık akşamı Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda sizlerle olacaktır.

Bu yıl 13. Defa düzenlenecek Uluslararası Kick Boks Gecesinde, 7 farklı ülkeden gelen Kick Bokscunun Türkiyenin en iyi 7 Kick Bokscusuna  karşı mücadele edeceği  gecede; bir kadın müsabakası, bir ağır siklet mücadelesi,bir 4’lü turnuva ve iki orta siklet mücadelesi olmak üzere toplamda 7 maç yapılacaktır.

Gecede İranlı yenilmez ve rakipsiz dövüşçü Masoud Minaei Türkiye’nin en iyi orta sikletlerinden Mükremin Güler’ e karşı mücadele edecek.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.*Etkinlik  21:00 - 00:30 saatleri arasındadır.*Etkinlikte 6 Yaş sınırı vardır. 6 Yaş ve üstü bilete tabidir.*Maskesiz seyirci alınmayacaktır.*Etkinlikte sosyal mesafe kurallarına uygun numarasız oturma düzeni vardır.*Oturma düzeni ring kenarı ve tribün şeklinde olacaktır.* Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydıyla etkinliğe almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu