Eser Yenenler Show

Etkinlik Show Gösteri Eser Yenenler Show

Tarihler: 28 Ocak 2019 Pazartesi ~ 28 Ocak 2019 Pazartesi 28 Ocak 2019 19:45

Biletix: Bilet Al

Yer: TV 8 Stüdyoları

Ücret: - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 28, 2019 ~ Oca 28, 2019
Eser Yenenler’in birbirinden ünlü ve süpriz konuklarını ağırladığı, Talk Show'u TV8 ekranlarında ve stüdyoda seyircisiyle buluşuyor.

Eğlenmeye hazır olun.


- Etkinlik 17 yaş üstü tüm yaş gruplarına açıktır.- Bilet alan katılımcı bilgileri ve detayları 0538 287 83 65 Numaralı Telefondan Acunmedya Yetkilisine Bildirmesi Gerekmektedir  - Belirtilen saat stüdyoda olunması gereken saatdir.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve etkinlik günü ibraz etmesi gerekmektedir. - Cep telefonu kullanmak, fotoğraf çekimi yapmak ve görüntü almak yasaktır.- Organizasyon şirketinin programda tarihinde ve saatinde değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bu durumda almış olduğunuz bilet istediğiniz bir zamanda kullanmanız içinde geçerli olacaktır. Program Bant Çekimidir.- Organizasyon şirketi Uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- İzleyiciler; etkinlik alanı içinde gerçekleştirilecek her türlü görüntü çekimi için şahsi izin vermiş sayılır ve organizatörler yapılan çekimleri promosyon ve/veya reklam amaçlı kullanım hakkına sahiptir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu