Et Hazırlama ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs Et Hazırlama ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 19 Kasım 2016 Cumartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi 19 Kasım 2016 14:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Soffa Mutfak Atölyesi WOW Istanbul Hotel

Ücret: 1. Kategori - 170.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi No:15-17-19 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 50 55-56-57

Web: http://www.soffamutfakatolyesi.com/

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 19, 2016 ~ Kas 19, 2016
"Et Hazırlama ve Pişirme Teknikleri'' workshop'u 19 Kasım'da Soffa Mutfak Atölyesinde gerçekleşecek.

"Kaliteli et nasıl seçilir ve hazırlanır? Saklama, çözdürme, kesim ve marinasyon tekniklerine kadar her türlü bilgiyi bu derste öğrenecek, 3 ayrı teknikte et hazırlayıp pişireceksiniz."

MENÜ
Ağır Ateşte Kuzu Tandır Firik Pilavı ile (demo )
Karamelize Soğanlı Antrikot Fırında Taze Baharatlarla Tatlandırılmış Mini Patatesler
Hünkar Beğendi
Şefin Salatası (ikram)

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@soffamutfak.com adresine gönderebilirsiniz. - Programlarımız en az 7 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- 17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.- Workshop sınıfımız 14 kişiliktir.- İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır. - SOFFA Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- U düzendeki workshop mutfağında, eğitim içeriğine göre hazırladığınız yemekleri özel şef masanızda ziyafet düzeninde veya workshop alanında yiyebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu