Et Pişirme Teknikleri 1

Etkinlik Atölye Kurs Et Pişirme Teknikleri 1

Tarihler: 05 Şubat 2017 Pazar ~ 05 Şubat 2017 Pazar 05 Şubat 2017 13:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Chef's Table Mutfak Akademisi

Ücret: - 165.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Maslak Mahallesi, 100. Yıl Sanayi Sitesi, 52. Sok, No: 12 Sarıyer İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 5, 2017 ~ Şub 5, 2017
Uzman eğitmenler eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshop'ta kendinize çok şey katacaksınız.

"Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız."

Taze dana carpaccio, roka, parmesan ile
Wokta tatlı acılı dana eti dilimleri
Izgara tane hardallı antrikot
Izgara hellim salata, balzemik ile
Champion Sos

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu