23 Nisan Çocuk Festivali

Tarihler: 23 Nisan 2022 Cumartesi ~ 23 Nisan 2022 Cumartesi 23 Nisan 2022 10:00

Yer: Maximum Uniq Açıkhava

Ücret: Genel Giriş - Çocuk 259.00 TL Yetişkin 219.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2022 ~ Nis 23, 2022
Türkiye'nin en büyük ve en eğlenceli Çocuk Festivali, dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü Maslak Maximum Uniq Açıkhava'da!

Tüm Aktivite, Konser ve Atölyeler Ücretsizdir!

- Konserler
- Sahne Şovları
- Tiyatro Oyuncuları ile Söyleşi
- Ünlü Konuklar
- Müzikaller
- İnanılmaz Bilim Gösterisi
- Atölyeler
- Yarışmalar
- İllüzyon Gösterileri
- Eğlence Bandosu
- Tahta Bacak Şovu
- POİ Şov
- BKM Mutfak Çocuk Atölyesi
- Ebeveyn Çocuk Tiyatrosu
- Youtube Deneyim Alanı
- Metaverse Deneyim Alanı
- Gamerlar
- Kukla Atölyesi
- Çikolata Yapım Atölyesi
- Anne Çocuk Pasta Atölyesi
- Yumuşak Şeker Yapım Atölyesi
- Boomwhackers
- Jonglör
- Dev Jenga
- AlışVeriş Alanları
- Resim Boyama Atölyeleri
- Pandomim Gösterileri
- Çocuk Survivor Parkurları
- Açılış ve Kapanış Korteji
- Yarışmalar
- Ödüller

ve daha 100'lerce sürpriz, ödüller, hediyeler gün boyu çocukları ve ailelerini bekliyor.

- Kapı Açılış 10:00 - Kapanış : 20:00- 3 Yaş altı ücretsizdir. 3 - 17 Yaş arası ücrete tabidir.- Festivale 17 Yaş ve altındaki çocuklar yanlarında 18 yaş ve üzeri biletli yetişkin ile giriş yapabilirler.- Etkinlik alanına girildiği an itibari ile içeride yapılan tüm etkinlik, aktivite, atölye, workshop, gösteri ve şovlar ücretsizdir.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır. - Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi Etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla Etkinlik Mekan’ına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları vb. materyaller ile girmek yasaktır. - Etkinlik süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.- Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Etkinlik alanına evcil hayvan alınmayacaktır. - Etkinlik alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz. - Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Etkinlik alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir.  - Etkinlik biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Etkinlik’ekatılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, Etkinlik’e katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT