Magic Show For Kids

Tarihler: 30 Aralık 2018 Pazar ~ 30 Aralık 2018 Pazar 30 Aralık 14:00 - 30 Aralık 16:00

Yer: Küçük Sahne UNIQ

Ücret: VIP - 75.00 TL Salon - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ara 30, 2018 ~ Ara 30, 2018
Merlin Ödüllü ünlü sihirbaz ve psikolog Kubilay QB Tunçer, aralık ayında 3-8 yaş arasındaki "akıllı çocuklarla" gösterilerini Küçük Sahne UNIQ'de sürdürüyor.

Yenilenen ve zenginleşen  şovda sihir, eğlence ve yaratıcı düşünmeye davet bir arada sunuluyor. Magic Show For Kids, binlerce çocuğa ulaşan benzersiz bir gösteri. Akıllı çocuklarımız daha da akıllı olsun, ve çok eğlensinler diye 3. yılında, wapıyonSAHNE'de. 

Kubilay QB Tunçer kimdir?

Liseyi ABDde bitirdikten sonra Odtü'depsikoloji lisans ve bilim felsefesi yüksek lisansı yaptı.Bilgi üniversitesinde kültürel incelemeler dalındaikinci bir yüksek lisans bitirdi. Bilgi ve Yaşarüniversitesinde senaryo, kültür ve iş yönetiminde kaosidaresi(MBA) dersleri vermiştir. . Kültür ve sanatalanındaki çalışmaları geniş bir yelpazadesürmektedir.

Sihir
2009 MERLİN ödülü sahibiolmuş ve dünyada yılın en iyi kabare sihirbazıseçilmiştir. 2017’de uluslararası Belgrad festivalinde1.lik ödülü kazanmıştır. Uzun yıllardır sihirleuğraşıyor. Prof.Metin AND'ın öğrencisi olmuştur. LasVegas başta olmak üzere birçok dünya şehrindegösteriler yaptı. Türkiye'de uzun soluklu turnelergerçekleştirdi. Televizyon programları yaptı. Atv'deyaptığı "Hokus Pokus Şov"la dünya sihirbazlarınıkonuk etti. Sayısız şirket toplantısında gösterileryaptı. Devlet Tiyatrosu ve Operada birçok prodüksiyondagörsel efekt danışmanlığı yaptı.İstanbul MagicFestival’in kurucusudur. HERKES SİHİRBAZ OLACAK veSİHİRBAZ LİDER adlı kitapları yazdı.

Dramatik Yazarlık
2009 AFİFE en iyioyun yazarı ödülüne sahiptir. Televizyon, sinema vetiyatroda bir çok eseri hayata geçmiştir. OlağanMucizeler adı oyunuyla Edinburgh ve Londra'da İngilizceoynayan ilk Türk kumpanyası olmuştur. Harvardüniversitesi bursuyla yazdığı CARDENIO yine aynıüniversite tarafından repertuara alınmıştır. SusamSokağı gibi unutulmaz klasiklerin yanı sıra, Gümüş,El Gibi, Maçolar, Mert'le Gert gibi birçok televizyondizisinin senaristiğini yapmıştır. ALTIN PORTAKALödüllü Mutluluk filminin de senaristidir. HÜSNÜ AŞKADAİR ve BARBAROS balelerinin (devlet opera ve balesi) metinyazarıdır.

Oyunculuk
Tiyatro, televizyon vesinemada sayısız performansı bulunmaktadır. Bir ZamanlarAnadolu'da, Ahlat Ağacı, Çekmeceler, Ölümlü Dünyagibi bir çok filmde ve 20 civarında televizyon dizisindeçeşitli karakterler canlandırmıştır.
Türkiye’de ve yurt dışındagösteri, konferans, eğitim ve danışmanlıkçalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

- Gösteri süresi 50-60 dakika kadar sürmektedir.- 3 yaş altı çocuklar büyük kardeşleri var ise ebeveynleri ile beraber gösteriye alınacaktır, sessiz kalmaları hususunda özen gösterilmesini önemle rica ederiz.- 7 yaş ve üzeri çocuklar girişteki arkadaşımıza veli telefonu verilerek veya kendi telefonu var ise tek başına bileklik takılarak girebileceklerdir.- 7 yaş altı katılımcıların ebeveynlerininde ayrica bilet almasi gerekmektedir.- 7 yaş ve üzeri yaşlar için girişe telefon numaranizi birakarak tekli girişler mümkündür.- Ebeveynsiz bırakilacak çocukların gösteri düzenini bozmayacak şekilde bilgilendirilmesini rica ederiz.- 3 yaş altı kardeşlerin kucakta katılımı mümkün ve ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Numaraları yapamamasına mı yanayım, çocukları azarlamasını söyleyeyim.. paranıza yazık başka gösteriye gidin
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT