Annelere Dünya Rekoru hediye!

Annelere Dünya Rekoru hediye!

Tarihler: 10 Mayıs 2018 Perşembe ~ 10 Mayıs 2018 Perşembe

Yer: Marmara Forum

Adres: Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:3 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 414 94 94

Web: http://www.marmara-forum.com.tr

E Posta: info@marmara-forum.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2018 ~ May 10, 2018

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, bu yıl annelere Çocuk Kulübü çatısı altında, binlerce çocuğun emeğiyle rekor kıran dünyanın en büyük armağanını sunuyor. Dünya Çocuk Rekorları (Children's World Records) tarafından 10 Mayıs 2018 Perşembe günü Marmara Forum'da gerçekleştirilecek törenle tescillenecek bu özel ve rekortmen hediye, “Dünyanın en büyük Anneler Günü resmi” olma özelliğini taşıyor.

Çocukların bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimleri için eğlenceli ve eğitici etkinlikler alanında ilklere imza atan Marmara Forum Çocuk Kulübü, bu yıl Anneler Günü'nde binlerce çocuğun işbirliğiyle çok özel bir rekora imza atıyor. Dünya Çocuk Rekorları Kitabı'na girecek olan özel çalışma için Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'yle işbirliği yapan Marmara Forum, ilçedeki okullarda okuyan çocukların yaptığı resimleri bir araya getirdi. Birleştiklerinde 150 metrekarelik dev bir Anneler Günü resmi oluşturan eserlerin minik ressamları, okul yetkilileri ve öğretmenler, 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 10.30'da Marmara Forum'da gerçekleştirilecek rekor tescil töreninde buluşacak.

Binlerce resimle imza attığı bu özel rekorla Marmara Forum, Bakırköy'ün uluslararası arenada tanınmasında da önemli bir rol oynadı. Dünya Çocuk Rekorları (Children's World Records) kitabına ilçenin adını yazdıran Marmara Forum, tüm büyükleri ve çocukları bu haklı gururun bir parçası olmak üzere, tescil törenine davet ediyor.

Gerçekleştirilecek tescil töreninde dev resmin açılışı yapılırken, Marmara Forum ve katılımcı okullara da ödülleri teslim edilecek. Önümüzdeki aylar boyunca Marmara Forum'da sergilenecek olan dev Anneler Günü resmi, büyük küçük her yaştan ziyaretçiyi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT