Annenizi Turkuazoo’da Okyanusun Güzellikleriyle Buluşturun

Tarihler: 11 Mayıs 2014 Pazar ~ 31 Mayıs 2014 Cumartesi

Yer: Turkuazoo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2014 ~ May 31, 2014

Forum İstanbul AVM’deki dev akvaryum Turkuazoo “Anneler Günü” nde annesine unutulmaz bir gün yaşatmak isteyen herkesi, sualtı canlıların büyüleyici dünyasına davet ediyor.

Üstelik sürpriz “Anne & Çocuk Paketi” ile 11 – 31 Mayıs tarihleri arasında 03 – 16 yaş aralığındaki çocuğuyla birlikte su altının büyülü dünyasını ziyaret edecek anneler 56 TL yerine 34 TL’ye Turkuazoo Akvaryum biletine sahip olacak.

Avrupa’nın en büyük köpekbalıklarından dev vatozlara kadar binlerce deniz canlısının buluştuğu 80 metrelik İstanbul’un en uzun sualtı tünelinde, annenizle birlikte gizemli ve heyecan dolu okyanusun sırlarını keşfetmeye hazır mısınız? Turkuazoo, tüm anneler için en özel hediye fırsatını sunarak, annelerinizi şaşırtmayı ve aynı zamanda onlara sıra dışı bir gün yaşatmanın keyfini hissetmenizi sağlıyor. Bunun için 11 – 31 Mayıs tarihleri arasında 03 – 16 yaş aralığında çocuğuyla birlikte gelen tüm anneler 56 TL yerine 34 TL’ye bu büyülü dünyayı gezerek, eğlenceli ve gizemli bir keşif gezisini tamamlamış olacaklar.

www.turkuazoo.com.tr

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT