Ayla Algan ile Korkunun İzinde

Tarihler: 27 Mayıs 2018 Pazar ~ 27 Mayıs 2018 Pazar 27 Mayıs 2018 15:30

Yer: Mall of İstanbul MOİ Sahne

Ücret: Etkinlikte sınırlı sayıda "1 Alana 1 Bedava" kampanyası vardır. Tükenmeden alın! 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mall of İstanbul AVM, Kat: 4 Başakşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2018 ~ May 27, 2018
Etkinlikte sınırlı sayıda "1 Alana 1 Bedava" kampanyası vardır. Tükenmeden alın!
Işıl Kasapoğlu’nun kurgulayıp, yönettiği Ayla Algan ile KORKUNUN İZİNDE, MOİ Sahne’de sizlerle buluşuyor.


Var mısınız oyunlu bir  müzik izlemeye ‘Korkunun İzinde’? İki masalımız var; biri sularda, diğeri kızgın güneş altında.  Su Cini Vodník ,  yarı insan yarı kurbağa, su altında kurmuş korku dolu bir dünya.  Öğle Cadısı Polednice,  ince sopası elinde,  kızgın güneş tam tepede, yaklaşıyor döne döne. Bakalım neler olacak sahnede?

Karel Jaromir Erben’in topladığı halk masallarını, ünlü Çek besteci Antonín Dvořák besteledi. Işıl Kasapoğlu oyunu kurguladı ve yönetti.  Yaprak Sandalcı masallarla müziği oyunlu müzik formunda sahneye uyarladı. Maskları, dekor ve kostümleri Karina Chéres tasarladı ve Gizem Dila Kars ile birlikte hayata geçirdi.  Orkestrasyonu Mehmet Girgin, koreografiyi Duygu Güngör, pantomimi Mehmet Selin Sağdıç yaptı.  Sahnede masalları ustaların ustası Ayla Algan anlatırken, müziği maestro Mehmet Girgin yönetiminde Golden Horn Brass nefesli beşlisi çalacak. Koroporte de hem oynayıp, hem dans edip,  hem de şarkıları söyleyecek. Bu eser dünyada ilk kez bu şekilde sahnelenecek. 


- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Lütfen PDF biletinizin çıktısını yanınızda bulundurun.- Etkinlik belirtilen saatte başlayacaktır.- Etkinlik başlama saatinden sonra salona seyirci alınmayacaktır. - Etkinlik başlama saatinden sonra gelen ya da etkinliğe gelmeyen müşterilere bilet iadesi yapılamamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT