Bayramda Çocuklar Deniz Kızları ve Korsanlarla Buluşacak

Bayramda Çocuklar Deniz Kızları ve Korsanlarla Buluşacak

Tarihler: 10 Ağustos 2019 Cumartesi ~ 14 Ağustos 2019 Çarşamba

Yer: Emaar Akvaryum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2019 ~ Ağu 14, 2019

Alışverişten çok daha fazlası bekleyenlerin İstanbul’daki tek adresi Emaar bünyesinde bulunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, Kurban Bayramı’nda çocukları deniz kızları ve korsanlarla buluşturarak benzersiz etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çocukların hayallerindeki deniz kızları Emaar Akvaryum’daki su altı gösterisinde hayat bulacak.

İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar’da bulunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, Kurban Bayramı’nda keyifli etkinliklerle çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Emaar Akvaryum, 10-14 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek bayram etkinlikleri çerçevesinde çocukları deniz kızı ve korsanların dünyasına davet ediyor.

Kurban Bayramı süresince Emaar Akvaryum’u ziyaret eden çocuklar, deniz kızlarının su altındaki muhteşem gösterisine şahit olacak. Çizgi filmlerde gördükleri korsanlar ve deniz kızlarıyla tanışıp fotoğraf çektirebilecek.

Emaar Akvaryum’da eğlence bununla sınırlı kalmayacak. Deniz kızı ve korsan temalı atölye çalışmaları, yüz boyama etkinlikleri, oyun alanları da çocukların gününe keyif katacak. Çouklar gün içinde belirli saatlerde uzmanlar tarafından yapılan besleme seanslarında su canlılarını yakından tanıma fırsatını da yakalayacak. Ayrıca 14 yaş ve üzerindeki çocuklar, önceden rezervasyonla profesyonel dalgıçlarla tüplü dalış yaparak vatozlarla yüzme, uzman su ürünleri mühendisleri ile birlikte köpekbalıklarını ve penguenleri besleme etkinliklerine de katılabilecek.

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret eden çocuklar, eğlenceye Emaar’da devam ediyor. Akvaryum çıkışında yer alan VR ROOM, en iyi sanal gerçeklik teknolojisi ile Beat Saber, Arizona Sunshine, Creed, Job Simulator, Space Pirate gibi birçok sevilen oyunla heyecan ve aksiyon dolu anlar yaşatıyor. Yüksek teknolojili eğlence tema park FunLab ise tüm gün süren kesintisiz eğlence vaat ediyor. 30 metre uzunluğunda ve 14 metre yüksekliğindeki en uzun kapalı alan kaydırağı da Emaar’da bayramın tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT