Bu Hafta Sonu Çocuklar Geleneksel Yılbaşı Partisiyle Eğlenecek

Bu Hafta Sonu Çocuklar Geleneksel Yılbaşı Partisiyle Eğlenecek

Tarihler: 23 Aralık 2017 Cumartesi ~ 24 Aralık 2017 Pazar 14:00 - 17:00

Yer: Trumpland

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2017 ~ Ara 24, 2017

Yeni yıl yaklaşırken Trump AVM’nin minik ziyaretçileri, yeni yılı birbirinden eğlenceli etkinliklerle karşılıyor. Çocuklar Trumpland’de kendileri için hazırlanan yılbaşı partisinde gönüllerince eğlenecekler.

Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de çocuklar 23 ve 24 Aralık’ta, 14.00 – 17.00 saatleri arasında tüm detayların düşünüldüğü ‘Geleneksel Yılbaşı Partisi’ ile coşacak. Kendileri için süslenen özel alanda çocuklar mini disko ile dilediklerince dans edecek, pandomim ve jonglör gösterileri ile eğlenceye doyacak. Sosis balon, yüz boyama ve sihirbazlık gösteri ve daha pek çok etkinliğin çocuklarla buluşacağı partide Noel Baba da çocuklara buluşacak, şekerlemeler dağıtacak.

Yılbaşı partisi öncesi ise çocukları keyifli tiyatro oyunları bekliyor. 23 Aralık Cumartesi günü ‘Her Şey Elimizde’ oyunu sahnelenecek. 24 Aralık Pazar günü ise ‘Sportmen Kral’ tiyatro oyunu çocuklarla buluşacak. Saat 13.00’da başlayacak olan birbirinden eğlenceli tiyatro oyunlarını izleyen çocuklar keyifli bir hafta sonu geçirecek.

Etkinliklerin tümüne katılım ücretsiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT