Cadı ile Maestro

Cadı ile Maestro

Tarihler: 12 Haziran 2016 Pazar ~ 12 Haziran 2016 Pazar 12 Haziran 12:00 - 12 Haziran 14:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 134.50 TL Öğrenci 104.50 TL 2. Kategori - Tam 101.00 TL Öğrenci 71.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2016 ~ Haz 12, 2016
İKSV Müzik Festivali, 12 - 24 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Brandenburg Devlet Orkestrası
Howard Griffiths: Şef
Bergüzar Korel: Anlatıcı

Müzik: Fabian Künzli
Metin: Howard Griffiths

Arasız 60’ sürer.
Anlatım Türkçe olacaktır.

Sihirli bir masalın içerisinde harikulade bir müzik yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz? İşte karşınızda Cadı ile Maestro’nun öyküsü! Gözlerinizi kapattığınızda müzik sizi sihirli bir evrene taşıyacak: Minik bir köyün tuhaf sakinleri, kapkara bir ormanda kedisiyle birlikte yaşayan küçük cadı ve cesur Maestro ile tanışacak ve elbette cadının büyük sırrını öğreneceksiniz. Ama daha fazla anlatıp da sürprizi bozmayalım. Cadı ile Maestro size müzik dinleyerek geçireceğiniz mutlu bir saat vadediyor.

44. İstanbul Müzik Festivali, müziğin büyülü dünyasının kapılarını bu kez de çocuklara açıyor ve özel bir projeyle çocukları bir masalın içinde sihirli bir müzik yolculuğuna çıkarıyor. Zürih Gençlik Senfoni Orkestrası’nın kurucusu, gençlik projelerine her zaman büyük önem veren, ülkemizde de çok sevilen ünlü İngiliz şef Howard Griffiths, metnini kendisinin yazdığı, müzikleri Fabian Künzli’ye ait olan Cadı ile Maestro masalında çocuklara klasik müziği eğlenceli bir dille sunuyor.

Londra Kraliyet Filarmoni, Fransa Ulusal Orkestrası, Çaykovski Senfoni, İsrail Filarmoni ve Varşova Filarmoni gibi dünyanın önde gelen orkestralarının ağırlamaktan her zaman mutluluk duyduğu şef Griffiths’in birlikte çalıştığı günümüzün önde gelen solistleri arasında Maurice André, Kathleen Battle, Joshua Bell, Rudolf Buchbinder, Augustin Dumay, James Galway, Mischa Maisky, Vadim Repin, Maria João Pires ve Gil Shaham’ı saymak mümkün. Klasik müziğe her zaman yenilikçi bir açıdan bakan Griffiths çeşitli orkestralar ile gerçekleştirdiği cross-over projelerde Burhan Öçal, Igudesman & Joo, Abdullah Ibrahim gibi isimlerle çalıştı; Charlie Chaplin filminin gösteriminde Zürih Oda Orkestrası’nı yönetti.

Genel Müzik Direktörlüğü’nü Howard Griffiths’in yaptığı, temelleri 1842’ye dayanan Brandenburg Devlet Orkestrası 2012’de dünya prömiyerini yaptığı Cadı ile Maestro projesi ile büyük dikkat çekti. Bu proje, Alman Çocuk Edebiyatı Akademisi Ödüllerine aday olduğu gibi Almanca konuşan tüm ülkeleri kapsayan Genç Kulaklar Yarışması finalistleri arasına da girdi.
Oynadığı filmler ve dizilerle pek çok kez En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazanan ünlü tiyatrocu Bergüzar Korel’in anlatımıyla can bulacak bu proje, çocuklara hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri bir masalda yer alma şansı tanıyor.

* 4 yaş ve üzeri çocuklar için tavsiye edilir; tüm çocuklar bilete tabidir.

- Siyah Lale, Beyaz Lale, Kırmızı Lale 2 Adet, Sarı Lale kart için kişi başı alım 1 adettir.- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT