Çiğdem Odabaşı ile Yaratıcı Okuma A

Tarihler: 20 Kasım 2016 Pazar ~ 20 Kasım 2016 Pazar 20 Kasım 12:00 - 20 Kasım 14:00

Yer: Koşan Kaplumbağa Anaokulu-BBOM

Ücret: 1. Kategori - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2016 ~ Kas 20, 2016
Okuma kavramının metinle, görselle, sesle ve dokunsal ögelerle desteklendiği atölyeler oyunlarla ve doğaçlamalar ile deneysel bir ortamda gerçekleşiyor. Atölyeler, tekrarın olmadığı, katılımcıların süreci de yapılandırabildiği ve kendilerini özgür ifade edebildikleri bir ortamda gerçekleşmektedir.  Çocuk hakları hemen şimdi diyeceğimiz atölyemizde okuma, dans etme, öğrenme, resim yapma, dinleme, kendimizi ifade etme haklarımızı tam da olduğumuz yerde gerçekleştireceğiz.

Çocuk Olmaya Hakkım Var
Daha önce siyasetçilerin, eğitimcilerin, kısacası büyüklerin söyleminden tanımlanan çocuklar ve onların hakları… Bu defa daha çocuksu, daha masum ve daha renkli bir şekilde dile getiriliyor. Çocuk hakları: Hemen. Şimdi. Çünkü dünya çocuklarla daha güzel.



- 12:00 seansı 5-6 yaş ve üzeri için uygundur.- 14:00 seansı 5-6 yaş ve üzeri için uygundur.- Seans süre 60 dak.- Gösteri başladıktan sorna salona seyirci alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT