Ebeveyn-ÇocukİlişkilerineDerinBakış

Tarihler: 21 Ekim 2018 Pazar ~ 21 Ekim 2018 Pazar 21 Ekim 2018 13:00

Yer: UNIQ Hall Lounge

Ücret: 2 Çocuk + 1 Ebeveyn - 300.00 TL 1 Çocuk + 1 Ebeveyn - 250.00 TL 1 Ebeveyn - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2018 ~ Eki 21, 2018
‘Çinyo ile Markonyo’ oyunu ve ‘Ebeveyn Çocuk İlişkilerine Derin Bakış’ ile UNIQ Hall Lounge’ta 6 Ekim’den itibaren ebeveynler ve çocuklar için yepyeni bir dünyanın kapıları aralanıyor.

Her çocuk özgürdür, peki ebeveynler…

Tiyatrodan ebeveynliğe doğru bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Gelin, ‘Çinyo ile Markonyo’ oyunu ve ‘Ebeveyn Çocuk İlişkilerine Derin Bakış’ ile hem siz hem de çocuğunuz için yepyeni bir dünyanın kapıları aralansın. Türkiye’de ilk kez bir arada gerçekleştirilecek müzikli ebeveyn - çocuk oyunu ‘Çinyo ile Markonyo’ ve ‘Ebeveyn Çocuk İlişkilerine Derin Bakış’ 21 Ekim’de UNIQ Hall Lounge’ta! 

Bu programda bizleri neler bekliyor?
- Önce çocuğunuzla birlikte izleyebileceğiniz Çinyo ile Markonyo tiyatro oyunu ile Kuklacı Markonyo’nun çocuğu gibi sevdiği kuklası Çinyo adına, Çinyo’nun da iplerinden kurtulmak adına kurduğu hayallerine birlikte tanık oluyoruz. 

- 35 dakikalık oyunun ardından çocukları UNIQ İstanbul’da bulunan çocuk eğlence alanlarına, sizleri de Uzman Işık Sabırlı yürütücülüğünde ebeveynlik üzerine tartışacağımız ve paylaşım yapacağımız bir buçuk saatlik pedagojik bir deneyime davet ediyoruz. ‘Her çocuk özgürdür’ü hatırlatarak başlayan ve ‘her ebeveyn de özgür olmalıdır’ diyerek devam eden ‘Çinyo ile Markonyo’ ve ‘Ebeveyn Çocuk İlişkilerine Derin Bakış’ biletlerine www.biletix.com adresinden, detaylı tüm bilgilere ise www.uniqistanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

Işık Sabırlı hakkında:
Okul öncesi ve yetişkin eğitimi uzmanı Işık Sabırlı, 1981 yılında İstanbul’da doğdu. 1999 yılında Üsküdar Anadolu Lisesi’nden mezun olan Işık Sabırlı, 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi İlköğretim Bölümü Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı’ndan mezun olup, yüksek lisans derecesini 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü’nden Yetişkin Eğitimi alanında aldı. Halen aynı üniversitede Eğitim Bilimleri Doktora Programı’na devam etmektedir ve tez aşamasındadır. 2004-2008 yılları arasında okulöncesi öğretmenliği yapan Işık Sabırlı, 2008-2015 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi İlköğretim Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapmış, 2015-2018 yılları arasında üniversitenin okulöncesi eğitim biriminde eğitim koordinatörü olarak çalışmıştır. Orff-Schulwerk Forum Salzburg üyesi olan Orff Schulwerk Eğitim Danışmanlık Merkezi Türkiye’nin de eğitmenleri arasında olan Işık Sabırlı, halen yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak Boğaziçi Üniversitesi’nde dersler vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT