Çocuk Sanat Festivali

Tarihler: 03 Şubat 2019 Pazar ~ 03 Şubat 2019 Pazar 03 Şubat 2019 10:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Çeşitli Mekanlar

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2019 ~ Şub 3, 2019

Çocuk Sanat Festivali Zorlu PSM'de sizlerle olacak.

Çocuk Sanat Festivali 3-15 yaş arası çocukları sanat ile buluşturmayı hedeflemektedir. Festival kapsamında yapılacak birçok atölye ile çocukların el becerileri, özgüvenleri, bedensel ve fiziksel gelişimlerini arttırmak ve topluma faydalı bir birey olmaları amaçlanmaktadır. Bu festival ile sanatın sadece tek bir yönü değil, şehir hayatında kaçırılan değerlerin de hatırlanması ana merkezdedir. Resimden müziğe, mozaikten dramaya, animasyondan karikatüre, fotoğrafçılıktan uçurtma yapımına, dijital sanattan kodlamaya kadar geniş yelpazede atölyeler oluşturulacaktır. Bu atölyelere ek olarak tohumdan toprağa, hayvandan bitkiye doğa sevgisini sanat ile bağdaştırıp çocuklara çeşitli deneyimler kazandırmak amaçlanmaktadır. Sanat ile daha önce buluşmuş olan çocuklar ise bu festivalde konusunun uzmanı sanatçılar ile buluşup, söyleşilere katılma fırsatı yakalayacaklardır.  Görme, işitme ve bedensel engelli çocuklar için beden perküsyonu, atölyeler ve film gösterimleri gibi farklı dallardaki etkinliklerle “her” çocuğa dokunmayı, bütün duyguların ve sanatın özel olduğunun vurgulanması hedeflenmektedir. Ebeveynler için de birçok söyleşilerin olacağı Çocuk Sanat Festivali, tiyatroların, sinema gösterimlerinin, müzikallerin de olduğu keşiflerle dolu bir serüven.

Etkinlik Başlangıç 10:30

*Her atölyenin maksimum kapasitesi 25’tir.
*Atölyelerin yaş aralığı 3 ila 15 arasında değişiklik göstermektedir.
*Atölyelerin uygun olduğu yaş aralığı ve atölye içerikleri hakkında daha detaylı bilgiye cocuksanatfestivali.com adresinden ulaşılabilir.
*

Atölyeye katılım gösterecek misafirlerimiz bilete tabidir.

*

Ebeveyn ve refakatçiler bilete tabidir.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 3 yaş ve üzeri misafirlerimiz bilete tabidir.- 13 yaş altı misafirlerimiz ebeveyn refakatinde katılabilir. - Festival alanına dışardan yiycek ve içecek ile girilemez.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon sahibi, diğer misafirleri rahatsız eden /edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Bileklikler festival alanına giriş yaparken takılır ve festival boyunca taşıma zorunluluğu bulunmaktadır.- Tiyatro, söyleşi ve atölyeler ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT