Çocuklar 23 Nisan’ın Tadını Profilo Alışveriş Merkezi’nde Çıkaracak!

Çocuklar 23 Nisan’ın Tadını Profilo Alışveriş Merkezi’nde Çıkaracak!

Tarihler: 23 Nisan 2018 Pazartesi ~ 23 Nisan 2018 Pazartesi

Yer: Profilo Alışveriş Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2018 ~ Nis 23, 2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 21-23 Nisan tarihleri arasında eğlenceli ve bir o kadarda eğitici etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Profilo Alışveriş Merkezi, çocuklara unutamayacakları bir bayram coşkusu yaşatacak.

Alışverişin ve kültürün merkezi olan Profilo AVM, her yıl olduğu gibi bu 23 Nisan’da da çocukların keyifle vakit geçireceği, gelişimlerine katkı sağlayan etkinliklere imza atacak.

Profilo AVM’nin minik ziyaretçileri ile yapılacak atölye çalışmaları; kil tabak ve kil kase boyama atölyesi, keçe penguen dolgu oyuncak yapımı atölyesi, 23 Nisan temalı çanta ve yastık ve kitap kılıfı boyama atölyesi, ebru sanatı atölyesi, kil duvar süsü atölyesi ve Türk bayraklı keçe kalp yastık yapımı atölyesi.

Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek atölye çalışmalarıyla, çocuklar hayal güçlerini geliştirecek ve yeteneklerini keşfetme fırsatı yakalayacaklar.

23 Nisan günü 14:00-18:00 saatleri arasında, çocuk ziyaretçilere rüzgar gülü dağıtılacak. Geleneksel hale gelen rüzgar gülü dağıtımına tüm çocuklar davetlidir.

Bu özel ve anlamlı günde çocuklara olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve her daim onların gelişimine katkı sağlayacak etkinliklere imza atan Profilo Alışveriş Merkezi, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT