Çocuklar Bez Okul Çantası Boyayacaklar Tiyatro İzleyecekler

Çocuklar Bez Okul Çantası Boyayacaklar Tiyatro İzleyecekler

Tarihler: 30 Eylül 2017 Cumartesi ~ 01 Ekim 2017 Pazar

Yer: Trumpland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2017 ~ Eki 1, 2017

Trumpland’de hafta sonu çocuklar ‘Bez Okul Çantası Boyama Atölyesi’ ile çanta boyayacaklar, 30 Eylül Cumartesi günü ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ , 1 Ekim Pazar günü ise ‘Nasıl Ettin Hoca’ adlı tiyatro oyunlarını izleyecekler.

Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de bu hafta sonu da birbirinden keyifli etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar bu hafta sonu ‘Bez Okul Çantası Boyama Atölyesi’ ile rengarenk bez okul çantaları tasarlayacak, birbirinden eğlenceli tiyatro oyunları izleyerek keyifli bir hafta sonu geçirecekler.

30 Eylül Cumartesi günü ‘Benim Güzel Pabuçlarım’, 1 Ekim Pazar günü ise ‘Nasıl Ettin Hoca’ adlı tiyatro oyunları her iki gün de Trumpland Wii Sahnesi’nde saat 13.00’da sergilenecek.

Her hafta yenilenen konsepti ile çocukların keyif içinde vakit geçirmelerini ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan Trumpland’de atölyelerin bu haftaki konsepti, ‘Bez Okul Çantası Boyama Atölyesi’. Tiyatro oyunlarının ardından düzenlenecek atölyede, çocuklar rengarenk bez okul çantası tasarlayacaklar. 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek ‘Bez Okul Çantası Boyama Atölyesi’nde çocuklar hem eğlenecek hem de el becerilerini geliştirecekler.

Etkinliklerin tümüne katılım ücretsiz…

www.trumpalisverismerkezi.com / 0212 348 78 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT