Çocuklar Dada'da!

Tarihler: 18 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 18 Mayıs 2019 Cumartesi 18 Mayıs 2019 12:00

Yer: Dada Salon Art Gallery

Ücret: - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. Quasar Tower No: 76 Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 803 76 11

Web: http://www.dadasalon.com.tr/art-gallery

E Posta: gallery@dadasalon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2019 ~ May 18, 2019
18 Mayıs'ta tüm çocuklar ve çocuk kalanları Dada Salon Art Gallery'e bekliyoruz!

Okan Bayülgen’in İstanbul’a kazandırdığı, Mecidiyeköy Quasar Tower yerleşkesindeki sıra dışı etkinlik ve sergi mekanı Dada Salon Art Gallery, geniş ve modern tasarımı, güvenli ve sakin bahçesi, deneyimli ve sıcakkanlı ekibi ile sizleri resim, müzik, tiyatro, edebiyat, sihir, oyun, eğlence, kahkaha ve sürprizlerle dolu rengarenk bir öğleden sonraya davet ediyor!

Etkinlik Akışı
12:00 - 13:00 Türk İllüstratörler Sergisi'nde serbest zaman
13:00 - 13:45 Bana Bir Masal Anlat 
13:45 - 14:15 Galeride ve bahçede serbest zaman 
14:15 - 15:00 Sihirbaz Doruk Ülgen Sahnede!
15:00 - 15:30 Galeride ve bahçede serbest zaman
15:30 - 16:30 Pırlangıç Konseri
16:30 - 17:30 Türk İllüstratörler Sergisi'nde serbest zamanve
12:00 - 17:00 Bahçede oyunlar, sürprizler, sağlıklı atıştırmalıklar 

Etkinlikler:

13:00-13:45    Bana Bir Masal Anlat
William Shakespeare ve Anton Çehov’un seçilmiş oyunlarının müzikli bir masal anlatısıyla çocuklarla buluşmuş halidir. Seçilen klasik oyunlar, çocuklar için özenli bir dille masal formuna aktarılmış ve çocukların erken yaşta bu klasiklerle tanışması amaçlanmıştır. 

Böylece Bir Yaz Gecesi Rüyası’na uyanan çocuklar, Fırtına’lar da sürüklenen Martı’ları takip edip, Vişne Bahçesi’ndeki Ayı’ların gözünden Hırçın Kız’ların güçlü hikayesini dinleyecekler.  

Çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de ilgisini çeken bu çok eğlenceli interaktif gösteride eğlenirken öğrenecek, öğrenirken eğleneceksiniz!

14:15-15:00  Sihirbaz Doruk Ülgen Sahnede!
"Dünyanın En İyi Sihirbazı" ödüllü Doruk Ülgen’in, alışılmış sihirbazlık numaraları değil, farklı ve modern bir deneyim içeren sıra dışı gösterisinde ailecek hem eğlenip, hem de çok şaşıracaksınız.  

Doruk Ülgen ile çıkacağınız bu interaktif yolculukta kendinizi beklemediğiniz bir anda büyülü bir dünyaya ışınlanmış olarak bulabilirsiniz. Gizem, heyecan, merak ve kahkaha dolu bu deneyimi kaçırmayın.

15:30-16:30   Pırlangıç Konseri
Berrin Çopur’un müzik içinde masalların anlatılabileceği düşüncesiyle yola çıkarak, iki buçuk yıllık çalışmanın ürünü olan ”Pırlangıç” albümündeki çocuk şarkılarının seslendirileceği konserde; doğa sevgisi, cesaret, nezaket, paylaşmak, emek, empati gibi duygu ve kavramların altı çiziliyor.  

Çocukların hatta yetişkinlerin de parçası olduğu bu çok özel gösteride kim sahnede kim seyirci belli değil. Eğlenmek, gülmek, öğrenmek, düşünmeki hikayeler anlatmak, dinlemek ve tüm heyecanımızla şarkı söylemek için bekliyoruz. 

12:00-13:00 ya da 16:00-17:00   Türk İllüstratörler Sergisi'nde Serbest Zaman

Kuratörlüğünü Okan Bayülgen ve Selin Atasoy'un üstlendiği başarılı işleri ile illüstrasyon alanında ulusal ve uluslararası platformlarda ses getirmiş 32 Türk sanatçının İllüstratörler Sergisi’ne ev sahipliği yapan Dada Salon Art Gallery rehberleri eşliğinde tün sanatseverleri unutamayacakları bir gezintiye çağırıyor. Graffitiden dijital çizimlere, suluboyadan, kara kaleme ve kolaja kadar birçok farklı tekniği bir arada bulacağınız sergide eserlerin içinde kaybolmak ve hayal dünyanızı harekete geçirmek için hazır mısınız?

- 2 yaşına kadar çocuklar gösterilerde kucakta oturabilirler. 2 yaş ve üzeri tüm ziyaretçiler bilete tabidir.- Gösterilerde numarasız oturma düzeni vardır.- Giriş ücreti tüm gösteriler ve sergi turu için geçerlidir.- Alerjik bir durum olmadıkça dışarıdan yiyecek / içecek getirilmesine izin verilmeyecektir.- 14 yaş altı tüm katılımcılara bir yetişkinin eşlik etmesi gerekmektedir.  - Dada Salon Art Gallery etkinlikte gerçekleşen fotoğraf-video ve ses kayıtlarını tanıtım için bedelsiz kullanma hakkına sahiptir.- Etkinliğe giriş ve çıkışlar, Dada Salon Art Gallery’nin belirlediği kural ve düzenlemelere bağlı olarak yapılacaktır. Bilet kontrolünden sonra hem çocuğa hem de çocuğa eşlik eden ebeveyne bileklik takılacaktır. - Bileklikler o gün içerisinde etkinlik alanına giriş çıkış için kullanılacaktır. Bileklik çıkartıldığı takdirde katılımcı etkinlik alanına tekrar girmek için bilet ibraz etmek zorundadır.  - Dada Salon Art Gallery ziyaretçilerin şahsi eşyalarıyla ilgili hiçbir sorumluluğu üstlenmez.- Dada Salon Art Gallery etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Dada Salon Art Gallery etkinlik gün ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Satın alınan biletler iade alınmamaktadır.- Lütfen PDF biletinizin çıktısını yanınızda bulundurun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT