Çocuklar Doğayı Keşfedecek

Çocuklar Doğayı Keşfedecek

Tarihler: 04 Nisan 2018 Çarşamba ~ 08 Nisan 2018 Pazar

Yer: Maltepe Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2018 ~ Nis 8, 2018

Şehir yaşamında topraktan ve doğadan gittikçe uzaklaşan çocuklar; “Botanik Okul” ile doğaya yaklaşacak, bitkiler hakkında bilgi sahibi olup kendi bitkilerini yetiştirmenin ilk adımını atacaklar.

Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, 4 – 8 Nisan tarihleri arasında, çocukları doğa ile yakınlaştıracak bir aktiviteye imza atıyor. Toprak çeşitlerini, bitki budamayı, çapa yapmayı, sera bahçeciliğini ve doğa ile ilgili diğer pek çok şeyi öğrenecekleri bu aktivitede aynı zamanda gözlem yeteneklerini geliştirecekler, emek vererek bir canlı yetiştirmenin sorumluluğunu alacaklar.

5 – 12 yaş grubu çocuklar kadar yetişkinlere de yepyeni bir vizyon sunan proje; altmış metrekarelik bir alanda uygulanacak. Çocuklar bu tematik alanda; dünya iklim haritası, bitkilerin koruma ve sulama yöntemleri, budama, çelik alma, kök ayırma, filizlendirme, çoğaltma, aşılama işlemlerini aktif olarak deneyimleyecekler. Atölyeye katılımcı olanlar, son aşamada ise saksılarını dekore ederek tohumlarını ekecekler ve evlerinde yetiştirebilecekleri kendi bitkilerine sahip olacaklar. Lisanslı eğitmenlerin liderliğinde interaktif olarak yürütülecek ve çocukların yaratıcılık, bir grubun parçası olma, ortak bir hedefe yönelme gibi kişisel yeteneklerini de pekiştirecek.

Ücretsiz olarak, 4 – 8 Nisan tarih aralığında her gün 4 seans uygulanacak ve her seansa 25 çocuğun katılımcı olabileceği atölyede; 5 – 12 yaş sınırlaması mevcut.

Yaşama dair her anı, ziyaretçileri ile paylaşan ve mutlulukların çoğalmasına yönelik etkinlikleriyle alışveriş deneyimini unutulmaz kılan Maltepe Park, Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT