Çocuklar Trumpland’de Kum Boyama Yapacak Tiyatro İzleyecekler

Çocuklar Trumpland’de Kum Boyama Yapacak Tiyatro İzleyecekler

Tarihler: 15 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 16 Temmuz 2017 Pazar

Yer: Trumpland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2017 ~ Tem 16, 2017

Trumpland’de hafta sonu çocuklar ‘Kum Boyama Atölyesi’ ile resimleri renklendirecek. 15 Temmuz Cumartesi günü ‘Her Şey Elimizde’ , 16 Temmuz Pazar günü ise ‘Sportmen Kral’ adlı tiyatro oyunlarını izleyecekler. Üstelik etkinliklerin tümü ücretsiz!

Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de bu hafta sonu da birbirinden keyifli etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar bu hafta sonu ‘Kum Boyama Atölyesi’ ile renkli kumlarla boyama yapacak, birbirinden eğlenceli tiyatro oyunları izleyerek keyifli bir hafta sonu geçirecekler.

15 Temmuz Cumartesi günü ‘Her Şey Elimizde, 16 Temmuz Pazar günü ise ‘Sportmen Kral’ adlı tiyatro oyunları her iki gün de Trumpland Wii Sahnesi’nde saat 13.00’da sergilenecek.

Her hafta yenilenen konsepti ile çocukların keyifle vakit geçirmelerini ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan Trumpland’de atölyelerin bu haftaki konsepti, ‘Kum Boyama Atölyesi’. Tiyatro oyunlarının ardından düzenlenecek atölyede çocuklar renkli kumlar kullanarak resimleri renklendirecekler. 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek ‘Kum Boyama Atölyesi’nde çocuklar hem eğlenecek hem de el becerilerini geliştirecekler.

Etkinliklerin tümüne katılım ücretsiz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT