Çocuklar Yarıyıl Şenliğinde Buluşuyor

Çocuklar Yarıyıl Şenliğinde Buluşuyor

Tarihler: 19 Ocak 2019 Cumartesi ~ 03 Şubat 2019 Pazar

Yer: Kadıköy Belediyesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2019 ~ Şub 3, 2019

Yarıyıl tatilinde çocuklar Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Yarıyıl Şenliği’nde birbirinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlenecek. 19 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi(HKÇKM), Kozyatağı Kültür Merkezi(KKM), Caddebostan Kültür Merkezi(CKM) ve Barış Manço Kültür Merkezi(BMKM)’nde düzenlenecek etkinliklere tüm çocuklar davetli.

Çocuklar yorucu bir okul dönemini geride bıraktı. Şimdi onlar için eğlenme ve dinlenme zamanı. Kadıköy Belediyesi çocuklar için birbirinden renkli, her günü farklı aktivitelerle dolu bir program hazırladı.

YARIYIL ŞENLİĞİ KONSER İLE BAŞLAYACAK
Yarıyıl Şenliği 19 Ocak’ta Kozyatağı Kültür Merkezi’nde “Barış İçin Müzik Çocuk Orkestraları” konseri ile başlayacak. Barış İçin Müzik Vakfı’nın düzenlediği ve 125 çocuğun sahne alacağı konser 19:00’da başlayacak.

HALİS KURTÇA BİR YAŞINDA
Bu yıl birinci yaşını kutlayacak olan Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi(HKÇKM), yarıyıl şenliğinin merkezlerinden biri olacak. Tiyatrolar, konserler, gösteriler, söyleşiler, atölye çalışmaları ile dolu dolu geçen bir yılın sonunda, HKÇKM’de Çocukça Tiyatro ve pantomim eğitimi alan öğrenciler 20 Ocak saat 14:00’de gösteri yapacak.

ATÖLYELER DOLU DOLU
19 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek yarıyıl şenliğinde, her yaş grubu çocuk için etkinlik bulmak mümkün. Renkli masal uyarlamalarının çocuklarla buluşacağı oyunların yanı sıra müzikaller, kukla tiyatrosu, sihirbazlık gösterisi gibi renkli etkinlikler yer alacak. Çocuk tiyatrolarının yanı sıra farklı alanlarda birçok atölye de çocukları bekliyor. Stop motion atölyesi, karikatür atölyesi, origami atölyesi, film atölyesi, zumba atölyesi, akıl oyunları atölyesi, ebru atölyesi, yaratıcı yazarlık atölyesi, balon kukla atölyesi, ahşap boyama atölyesi gibi etkinlikler çocuklara yeni bir ufuk açacak.

YETİŞKİNLER DE UNUTULMADI
Yarıyıl şenliğinin odağı her ne kadar çocuklar da olsa yetişkinler için de çeşitli etkinlikler bulmak mümkün. Okul Ruh Sağlığı Uzman Dr. Meltem Kora, ‘Çocuk Dünyasına Yolculuklar’ başlıklı seminer ile çocukların ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenleri anlatacak. ‘Eyvah Çocuğum Kitap Okumuyor’ söyleşisinde Özge Doğar, çocuklara kitap sevgisi kazandırmak için anne ve babalara neler yapabilecekleri konusunda ipuçları verecek. Öte yandan çocuk kitapları yazarı Yalvaç Ural, 2 Şubat saat 14:00’te HKÇKM’de düzenlenecek imza gününde çocuklar ve yetişkinlikle birlikte olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT