Çocuklara Karne Sürpizi

Çocuklara Karne Sürpizi

Tarihler: 08 Ocak 2018 Pazartesi ~ 31 Ocak 2018 Çarşamba

Yer: Trump Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2018 ~ Oca 31, 2018

Yarıyıl tatiline giren tüm çocuklar karne sevincini dünyaca ünlü çizgi film Robocar Poli’nin sahne şovuyla Trump Alışveriş Merkezi’nde yaşayacak. Robocar Poli’nin kurtarma ekibi 20-28 Ocak tarihleri arasında Türkiye’de ilk defa Trump Alışveriş Merkezi’nde olacak ve çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak.

Gösteri sonunda poster hediyesi var

Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de kurulacak özel sahnede en eğlenceli gösterilerini sergileyecek olan Robocar Poli karakterleri, dans şovlarının ardından çocuklarla sohbet edecek ve aktiviteler gerçekleştirecek. Çocuklar gösteri sonunda Robocar Poli kahramanları ile fotoğraf çektirme şansına da sahip olacak. Ayrıca gösteriyi izleyen her çocuğa çizgi filmin posterleri hediye edilecek.

Gösteriye katılım ücretsiz

Robocar Poli gösterisi 20-28 Ocak tarihleri arasında her gün 12:00/14:00/16:00/18:00 saatlerinde 4 seans olarak yapılacak. Heyecan dolu gösteri tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak. Gösteri ile ilgili detaylı bilgi için www.trumpalisverismerkezi.com web sitesine bakabilir ya da 0212 348 78 67 no’lu telefonu arayabilirsiniz.

Sömestr2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT