Çocuklara Özel Karnaval

Çocuklara Özel Karnaval

Tarihler: 02 Mart 2017 Perşembe ~ 26 Mart 2017 Pazar 12

Yer: Watergarden İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2017 ~ Mar 26, 2017

Sıra dışı konsepti ile dünyadaki ilklere ev sahipliği yapan Watergarden İstanbul, 25 Şubat- 26 Mart tarihleri arasında çocukları eğlenceli ve heyecanlı dünyasına davet ediyor. Rengarenk bir karnavalın yaşanacağı etkinlikte birbirinden eğlenceli aktivitelerle çocuklar Watergarden İstanbul’dan çıkmak istemeyecekler.

Yeme-içme sektöründe öncü olan Watergarden İstanbul, çocuklara eğlenceli aktiviteler sunmaya devam ediyor. 25 Şubat-26 Mart tarihleri arasında her Cumartesi ve Pazar günleri saat 12.00’dan 18.00’a kadar eşsiz bir çocuk karnavalı düzenleyecek olan Watergarden İstanbul’da çocuklar birbirinden eğlenceli aktivite çadırlarında hem hayal dünyalarını hem de el becerilerini geliştirecek.

Kokulu sabun, Cup Cake, kukla yapımı gibi eğlenceli aktivitelerin yapılacağı atölyelerin yanı sıra kukla tiyatrosu, hedefli kale, simli dövme yapımı, X-box futbol, kar partisi ve daha birçok eğlenceli oyuna ev sahipliği yapacak Watergarden İstanbul Çocuk Karnavalı’nda çocuklar eğlenceye doyacaklar.

Ayrıntılı Bilgi İçin; www.watergarden.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT