Çocuklara Özel Rengini Keşfet Festivali

Çocuklara Özel Rengini Keşfet Festivali

Tarihler: 18 Kasım 2017 Cumartesi ~ 19 Kasım 2017 Pazar

Yer: İstinyePark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2017 ~ Kas 19, 2017

Renklerin eğlenceli dünyasını keşfetmek, gün boyu sürecek yaratıcı atölye ve renkli sahne gösterileri için 18-19 Kasım 2017 tarihlerinde kimseye söz vermeyin.

İstinyePark etkinlik alanında iki gün boyunca çocuklara özel etkinlikler sunan United Colors of Benetton çocuk festivali ile renginizi keşfetmeye şimdiden hazırlanın.

Çocukların renkli dünyasına ve hayal gücüne hitap ederek, özellikle çocuk kıyafeti konusunda uzmanlığı ile öne çıkan United Colors Of Benetton, 18-19 Kasım 2017 tarihlerinde markanın dinamiklerine uygun bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

İki gün boyunca yaratıcı atölyeler; t-shirt, rozet ve yüz boyama aktiviteleri, sahne oyunları, yarışmalar, renk analizleri, interaktif masal dinletileri, özgürce dans, çeşitli sürprizler ve daha fazlasını sunan etkinliğe her yaştan çocuk ve ailesi ücretsiz olarak katılabiliyor.

18 Kasım Cumartesi günü İlker ve Aslı Kızmaz çiftiyle çocuk gelişiminin ve 19 Kasım Pazar günü Uzman Klinik Psikolog Diana Güler ve Blogger annelerin katılımı ile renklerin çocuklar üzerindeki fizyolojik ve psikolojik etkilerinin konuşulacağı United Colors Of Benetton’un renkli çocuk festivalini kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT