Color Sky 5K İstanbul Renkli Koşu İPTAL

Tarihler: 09 Ekim 2015 Cuma ~ 09 Ekim 2015 Cuma 14:00

Yer: Atatürk Olimpiyat Parkı

Ücret: Koşu günü fiyat 85 TL olacaktır Tek Kişilik - 75.00 TL 4 Kişilik - 260.00 TL 5 Kişilik - 325.00 TL 6 Kişilik - 390.00 TL 7 Kişilik - 455.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2015 ~ Eki 9, 2015

Dünyayı kasıp kavuran en çılgın, en eğlenceli ve en renkli 5 km koşusu İstanbul’da… Renkli Koşu 13 Eylül’de Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda, kaçırmayın!

Amerika'da başlayıp tüm dünyaya yayılan 5 km Renkli Koşusu şimdi Türkiye'de... Color Sky 5K ile stresinizi bir kenara atacak, hayatınıza renk katacak, daha önce hiç yaşamadığınız bir deneyim yaşayacaksınız! 

Türkiye'de ilk kez! Etkinlikte çekilen tüm profesyonel fotoğraflara ücretsiz ulaşabileceksiniz!

Her yaştan, her bedenden insanın ister koşarak, ister yürüyerek ama mutlaka çok eğlenerek tamamlayacağı Renkli Koşu bir yarış değil, bir koşu festivalidir.  Bu etkinlik davetine aileniz ve arkadaşlarınızla beraber katılabilir ve bu sıradışı deneyimi birlikte yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle unutamayacağınız bir pazar günü geçirmeye hazır mısınız?

Koşu parkurunu görmek için lütfen tıklayınız

Renkli Koşu nedir?
Her bir kilometrede kurulu renk istasyonlarımıza ulaştığınızda, ekibimiz ve gönüllüler tarafından, farklı Color Sky renkleriyle dizayn edilen renkli toz yağmuruna tutulacaksınız. Bitiş alanına vardığınızda Color Sky renklerine bürünmüş olacaksınız.

Renkli toz nedir?
Tüm dünyada renkli koşularda kullanılan toz, gıda boyasıyla renklendirilen %100 mısır nişastasıdır. Renkli toz izleri bir yıkamadan sonra büyük oranda çıkar ancak bazı katılımcılarda renklerin çıkması daha uzun sürebilir. Renklerin daha kolay çıkması için özellikle güneş kremi ve saç kremi kullanınız. Diğer tavsiyeler burada.

Koşu Paketi
Koşucu numarası, Color Sky T-Shirt, geçici dövme, renkli toz ve koşucu bilekliğinden oluşan koşu paketinizi 12 Eylül 2015 Cumartesi günü etkinlik alanında saat 12:00 - 18:00 arasında alabilirsiniz. Şehir dışından gelecek koşucular koşu paketlerini etkinlik günü 08:00 - 11:00 saatleri arasında alabilirler. Saat 11:00’dan sonra koşu paketi verilemeyecektir. DJ eşliğinde müzik saat 11:00’da başlayacaktır.

Sosyal Sorumluluk
Color Sky 5K Renkli Koşusu Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'ni destekliyor.

Biletli bir ebeveyn ile katılan 10 yaşından küçük çocuklar ücretsizdir. Çocukların güvenlik açısından ayırt edilebilmesi için onlara T-Shirt verilmeyecektir. Çocuklara koşucu numarası, bileklik ve dövme koşu alanında verilecektir.

Sıkça sorulan sorular

- 10 yaş ve üzeri herkes bilet kontrolünden geçerek alana girebilecektir.
- Göğüs numaranız (veya biletiniz) size özeldir, alana girmek için zorunludur.

Kurallar

Koşuya katılacak herkes bu feragatnameyi okumak ve kabul etmek zorunda olduğundan, okuyup anladığınızdan emin olmanız rica olunur:"Ben Color Sky 5K koşusunun (veya Renkli Koşu veya Koşu'nun) kişinin fiziksel ve zihinsel sınırları zorlayan bir aktivite olduğunu, ciddi yaralanma, mal kaybı ve hatta ölüm riskinin olduğunu anlıyor ve kabul ediyorum. Renkli Koşu'ya katılmamın getirdiği tüm riskleri bilerek ve anlayarak kabul ediyorum. Renkli Koşu pisti halka ve trafiğe açık olacağından tüm trafik ve koşu kurallarına uyacağım ve uymamamdan dolayı oluşacak tüm hasar ve kazalardan sorumlu olduğumu kabul ederim. Renkli Koşu öncesinde, koşu sırasında ve koşu sonrasında açıklanan Color Sky 5K organizasyon kuralları dışında davranmanın, parkur dışına çıkmanın, yarış sırasında 3. şahısların veya kurumların can ve mal güvenliğine zarar vermenin, çevreyi kirletmenin yasak olduğunu biliyor ve kabul ediyorum. Koşu öncesinde, esnasında ve sonrasında çekilen tüm fotoğraf, video, ses kayıtlarının ve benzerlerinin; içlerinde benim olduklarım dahil, tüm kullanım hakları BMO Organizasyon Ltd. Şti.'ye aittir.Koşu organizasyonunda ambulans dışında bir sağlık hizmeti bulunmadığını biliyorum. Renkli Koşu'ya katılmış olmam bu belgeyi okuyup, anlayıp, kabul ettiğimin göstergesidir.Renkli Koşu her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Kötü hava koşulları nedeniyle 2 saate kadar geç başlayabilir.Çocukların güvenlik açısından ayırt edilebilmesi için onlara t-Shirt verilmeyecektir. Çocuklara koşucu numarası, bileklik, ve dövme koşu alanında verilecektir. Renkli Koşularda kullanılan toz sağlığa zararsız gıda boyasıyla renklendirilmiş mısır nişastasıdır. Bir yıkamadan sonra boyalar çok büyük oranda çıkar. Ender de olsa bazı katılımcılarda boyaların çıkması daha uzun sürebilir. Color Sky 5K boyaların geç çıkması nedeniyle hiçbir sorumluluk kabul etmez. Boyaların daha kolay çıkması için bazı tavsiyeler www.colorsky5k.com adresindeki Sık Sorulan Sorular (S.S.S) sayfasında bulunabilir.Ben, kendi adıma ve varislerim, yöneticilerim, şahsi ve hukuki temsilcilerim adına; Color Sky 5K koşuları sırasında, yarış öncesi ve sonrası aktiviteler esnasında başıma gelebilecek herhangi bir sakatlık, ölüm, kayıp veya hasar durumunda organizatörlerin, organizasyonda görevli kişilerin, sponsorların, organizasyon temsilcilerinin sorumlu tutulmayacağını ve haklarında hiçbir dava açılamayacığını; her türlü sorumluluğun şahsıma ait olduğunu; bu feragatnameyi anlayıp kabul ettiğimi; bu koşuya katılmam için tıbbi bakımdan hiçbir engelim olmadığını, bu koşu için fiziki olarak yeterli olduğumu, kabul ve beyan ederim."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT