Country Home Country, Bol Pazarda

Country Home Country, Bol Pazarda

Tarihler: 19 Ekim 2019 Cumartesi ~ 20 Ekim 2019 Pazar

Yer: Kemer Country Club

Ücret: Ücretsiz

Adres: KCC Tesisleri Atlıspor Cad Hayat Binası No:7 Eyüp İstanbul

Telefon: (0212) 239 70 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2019 ~ Eki 20, 2019

Doğanın kalbi Göktürk Kemer Country’de eşsiz alışveriş deneyimi ve keyifli vakit geçirme fırsatı sunan Bol Pazar, bu hafta sonu için evinize, ruhunuza ve enerjinize iyi gelecek bir etkinlik hazırladı.

Bol Pazar’ın bu haftaki programında Country yaşamının tüm detayları bir araya gelecek. Ev dekorasyon markaları, ahşap atölyeleri ve doğal ahşap ürünler, ev ses ve görüntü sistemleri, yenilenebilir ve tasarruflu ısıtma sistemleri, Teksas burger, organic çiftlik ürünleri, country tarzı kahve ve gurme çay ikramları, çocuk atölyeleri bu etkinlikte bir araya geliyor.

Ormanın yenileyici ve dingin enerjisini, Cenk Güçbilmez Tibet Çanakları ses meditasyonu ile derin mediatsyon deneyimi yaşayarak içinizde hissetmeye ne dersiniz? Yaşam enerjinizi yükseltecek, arındıracak meditasyon ve yoga atölyeleri, Dila Selengil ile korkular ve aktarımı, bedensel ve ruhsal stresten arınma, İlknur Aksu - Refleksloji ile ağrılardan ve ilişkilerin yorucu etkisinden özgürleşme sahne etkinliklerinden bazıları.

Bol Pazar’da çocuklar için mutlu hafta sonuz
Çocuklar için; robotic ve kodlama atölyeleri, sanat atölyeleri, kukla yapımı, açık alanda çuval ve ip çekme yarışmaları, pony ile ilk binicilik deneyimi gibi bir çok özel etkinlik bu hafta sonunda Bolpazar’da.

Alp Enerji, Extreme- Audio, Woongjin Eversky, Virbac mama, Holistica İstanbul, 40 Million Eyewear, Giallo Tea, Geo koleji, Ender Lezzetler, Atolye artık gibi bir çok marka etkinlikte yer alacak.

Bolpazar’da İştah açan lezzetler
19-20 Ekim günlerinde Bolapazar’a gelenler açık havada muhteşem lezzetlerden seçim yapmakta zorlanacak. Hamburger, barbekü, ciğer, kokoreç, ızgara et çeşitleri, taze sebze ve meyveler, çifltik ve köy lezetleri, doğal ve gurme peynir çeşitleri Bolpazar’daki seçeneklerden sadece birkaçı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT