Deposite’de Babamla Bir Gün

Tarihler: 15 Haziran 2014 Pazar ~ 15 Haziran 2014 Pazar

Yer: Deposite

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2014 ~ Haz 15, 2014

Deposite Outlet Babalar Günü’nde birbirinden farklı ve uygun fiyatlı hediye alternatifleriyle tüm babalara kalite ve şıklığı bir arada sunuyor. Üstelik baba çocuk’ Go Kart Turnuvası’ ve Babamla En Güzel An’ım fotoğraf yarışması ile dereceye giren ziyaretçilerine sürpriz hediye çekleri kazandırıyor…

Deposite Outlet Merkezi, özel günlerde müşterilerine ayrıcalıklı indirimlerin yanında faklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Birbirinden ünlü markaların Babalar Günü’ne özel yapmış olduğu %80 e varan indirimleri bir arada bulabileceğiniz mağazalarıyla kalite ve uygun fiyatın adresi olmaya devam ediyor. 15 Haziran’da düzenlemiş olduğu Go Kart Turnuvasıyla sizleri babanızla eğlenceli bir gün geçirmeye davet ederken, sosyal medyada düzenlediği Babamla En Güzel An’ım fotoğraf yarışmasıyla da ilk 3’e giren yarışmacılara avm içerisindeki mağazalardan sürpriz hediye çekleri kazandırıyor. Eğlencenin yanında, hediye alışveriş fırsatını da sizlere sunuyor.

Yaşam sahası niteliği taşıyan Deposite Outlet Merkezi ziyaretçilerini buluşturduğu birçok ulusal ve uluslar arası markalarla her zaman en iyiyi sunmayı hedeflemiştir. İstanbul’da birbirinden güzel yaşam alanlarına imza atan Sinpaş Grubu’nun 40 yıllık tecrübesi ile Avrupa yakasının gelişim bölgesi olan İkitelli/Başakşehir’in buluşma noktası olan YAŞAM MEYDANI niteliğindeki DEPOSİTE OUTLET, birbirinden seçkin Dünya ve Türk markaları, Go-kart, Bowling, Lunapark ve Playland gibi oyun alanları, doğumgünü etkinlikleri için parti evi ile İstanbulluların alışveriş ve eğlence alışkanlıklarına yön vermeye devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT