Doğa Benim

Tarihler: 25 Kasım 2018 Pazar ~ 25 Kasım 2018 Pazar 25 Kasım 2018 10:00

Yer: Belgrad Ormanı

Ücret: - 145.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2018 ~ Kas 25, 2018
Doğa Benim etkinliği Belgrad Ormanı'nda gerçekleşecek.

"Güzel bir cumartesi sabahı, doğa ile güne uyanmaya gidiyoruz. Çocuklarımız hava koşulları nasıl olursa olsun, doğada vakit geçirebilmeli ve dışarıda oyun oynayabilmeli. Doğada kalmayı öğrenmek, doğa ile ilgili öğretiler sonbaharın renkleri ile bizi kucak açıyor. Doğada olmak kendiliğinden bir oyun alanı yaratıyor genç kaşifler için, biz de küçük dokunuşlar ile onların hayallerine yenilerini eklemek üzere programımızı hazırladık.

*Doğa ile tanışma
*Sessizlik çemberi
*Doğadaki renkler etkinliği
*Doğada tasarlıyorum

Neler Öğreniyoruz
Ormanın aslında canlıların evi olduğunu, burada yaşayan hayvanların korunması gerektiğini ve bazı hayvan türlerinin nesillerinin tükenmekte olduğunu;
İnsanların kullandığı renklerin doğadan ilham alınarak üretildiği;
Sabır ve doğayı dinlemek;
Etkinlikler üzerinden ilk insandan ve atalarımızdan bu yana doğadan aldıklarımız ve şehirleri nasıl var ettiğimiz değişim kavramı.
Ve dahası …
Üstelik dünyanın birçok farklı ülkesinde eğitim kültürlerini incelemiş, halen de bu konuda yollarda olan “Seyyah Öğretmen Şahin Çevik” gezi liderimiz. @seyyahogretmen

Yaşasın doğada oynama özgürlüğüne!"

Programa Dahil Hizmetler
Öğlen Lunch Box Yemek Saati
Danışmanlık Hizmetleri
Tur boyunca şirket yetkilisi programa eşlik edecektir

- Etkinliklere, çocuklar anne ve/veya babalarıyla katılım sağlayabilir. Çocuklar, tek başına etkinliklere katılım sağlayamazlar.- Bilet alım işleminizi tamamlamanız ardından ailemle geziyorum ekibine 0544 564 04 04 numaralı telefondan ya  da nilsu@ailemlegeziyorum.com.tr mail adresinden ulaşıp rezervasyonunuzu yaptırmanız zorunludur. Aksi takdirde biletiniz geçerli sayılmayabilir.- Profesyonel danışmanlar, rehberler, tarihçiler ve ailemle geziyorum ekibi tarafından hazırlanan interaktif gezi programları.- 5-12 önerilen yaş sınırımız fakat genç gezginlerimizi en iyi tanıyan aileleridir. Bu nedenle kararı anne ve babalarımıza bırakıyoruz.- Gerçekleştirdiğimiz her tur farklı bir kültür, farklı bir heyecan. Bu nedenle en doğru program akışını Ailemle Geziyorum ekibinden alabilirsiniz. Buluşma rotalarımız, turların süresi gibi soruların hepsinde Ailemle Geziyorum ekibi sizlerin yanında olacaktır.- Hava koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar sonucu meydana gelecek teknik sorunlarda ve bu gibi nedenlerle etkinlik alanının kısmen veya tamamen geçici bir süre ziyarete kapatılması nedeniyle, organizasyon firması tarafından sorumluluk kabul edilmemektedir.- Tur bilgilendirmesi e posta adresinize, tur tarihinden 2 gün önce iletilecektir.- Kalkış noktası / buluşma yerleri hakkında en net bilgi için bizlere 0544 564 04 04 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT