Doraemon ve Arkadaşları Muhteşem Sahne Şovları ile Trump AVM’de!

Doraemon ve Arkadaşları Muhteşem Sahne Şovları ile Trump AVM’de!

Tarihler: 16 Eylül 2017 Cumartesi ~ 24 Eylül 2017 Pazar

Yer: Trump AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2017 ~ Eyl 24, 2017

Çocukların çok sevdiği robot kedi Doraemon ve arkadaşları, 16-17 ve 23-24 Eylül tarihlerinde Trump Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluşacak. Ücretsiz gerçekleşecek etkinliğe katılan her çocuğa Doraemon bilekliği hediye edilecek.

Trump Alışveriş Merkezi, 16-17 ve 23-24 Eylül tarihlerinde, çocukların çok sevdiği robot kedi Doraemon ve arkadaşlarını okula dönüş etkinlikleri kapsamında çocuklarla buluşturacak. Doraemon ve arkadaşları, Trumpland Turuncu alanda kurulacak özel sahnede birbirinden özel şovlar gerçekleştirecek.

16-17 ve 23-24 Eylül tarihlerinde 12:00/14:00/16:00/18:00 saatlerinde gerçekleşecek şovda tüm çocuklar, unutulmaz çizgi kahramanlar ile birlikte çok eğlenecek ve hafta sonunun tadını çıkaracaklar. Etkinlik tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

Doraemon ve arkadaşları ile eğlenceli gösteriler, çocukların unutulmaz anıları arasında yer alacak. Ayrıca etkinliğe katılan her çocuğa Doraemon bilekliği hediye edilecek.

www.trumpalisverismerkezi.com / 0212 348 78 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT