Eğlenceli Etkinlikler ve Sürpriz Hediyelerle Kutluyor!

Eğlenceli Etkinlikler ve Sürpriz Hediyelerle Kutluyor!

Tarihler: 04 Ağustos 2018 Cumartesi ~ 05 Ağustos 2018 Pazar

Yer: LEGOLAND

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2018 ~ Ağu 5, 2018

Açıldığı günden beri, şehirde ailece eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere vazgeçilmez bir alternatif yaratan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 3. yaşını sevenleriyle kutluyor. 4-5 Ağustos tarihlerinde eğlenceli öğrenme merkezini ziyaret edenleri birbirinden keyifli aktiviteler ve hediyeler bekliyor!

3-10 yaş arası çocukların ve ailelerinin birlikte keyifle vakit geçirebilecekleri, içerisinde bulunan temalı oyun ve eğlence alanlarıyla birbirinden yaratıcı aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre, İstanbul’daki 3. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Yıldönümünü ziyaretçileriyle kutlayacak olan eğlence merkezi, 4-5 Ağustos tarihlerinde birçok aktiviteye ev sahipliği yaparken, kutlamaya katılanları da sürpriz hediyeler bekliyor. Üstelik 2-3-4-5 Ağustos tarihlerinde çocuk biletlerinde %30 indirim fırsatı da bulunuyor.

4 Ağustos günü gerçekleşecek etkinliklerin ilki 14:00-15:00 saatleri arasında LEGO® pastası ve cupcakeler ile yapılacak doğum günü kutlaması ile başlayacak. Hafta sonu LEGOLAND® Discovery Centre’ı ziyaret edenler Krallık Macerası ve Hazine Avı ile sürpriz hediyeler kazanacak, Ziyaretçiler, LEGO® parçalarından “Happy Birthday” yazısının tamamlanmasına katkıda bulunacak; Pazar günü Pakolino Atölyesi’ne katılabilecek ve Pakolino hediye kutularına sahip olacak. 4-5 Ağustos tarihlerinde merkezi ziyaret eden herkese interaktif eğlencenin bir diğer adresi olan LEGOLAND® Discovery Centre, 3. yaş gününe özel, 24 yıldır erken yaştaki çocukların güvende, sağlıklı, mutlu ve huzurlu olması için çalışmalarını yürüten AÇEV’i ağırlayarak yaklaşık 40 çocuğun eğlenerek öğrenmesi ve keyif dolu bir gün geçirmesi için de bir adım attı.

Eğlenceyi evine götürmek isteyenler için 900’den fazla LEGO® seti ve ürününün bulunduğu mağazada seçili bir çok üründe ürünlerde %30 indirimin olacağı LEGOLAND® Discovery Centre’ın eğlence ve hediye dolu yıldönümü kutlamalarını kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT