En Havalı Ninjalar Zorlu'da

En Havalı Ninjalar Zorlu'da

Tarihler: 03 Mart 2018 Cumartesi ~ 18 Mart 2018 Pazar 12:00 - 20:00

Yer: Zorlu Center Çocuk Etkinlik Alanı

Adres: Zorlu Center Metro Katı Çocuk Etkinlik Alanı Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 (212) 444 9496

Faks: 0 (212) 275 0330

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2018 ~ Mar 18, 2018

Zorlu’nun LEGO sever misafirleri, 3-18 Mart tarihleri arasında Zorlu Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek “LEGO® Ninjago® Spinjitzu” etkinliğinde buluşacaklar. Çocuklar, ister kendi Spinjitzu’ları, ister etkinlik alanındaki Spinjitzu’lar ile çeşitli Ninjago etkinliklerine katılarak Ninja Sertifikası almaya hak kazanacaklar.

Çocukların bambaşka bir LEGO dünyasını keşfetmenin keyfini yaşayacakları “LEGO® Ninjago® Spinjitzu” etkinliği, 3-18 Mart tarihleri arasında her gün 12.00-20.00 saat aralığında Zorlu Alışveriş Merkezi’nin Metro Katı’nda kurulacak özel etkinlik alanında düzenlenecektir. 5 yaş üzerindeki çocukların katılımına uygun olan “LEGO® Ninjago® Spinjitzu” etkinliği ücretsizdir. Çocuklar, ayrıca etkinlik sonunda Ninja Kai karakteri ile bir araya gelip fotoğraf çektirme imkanı da bulacaklardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT