Four Seasons Hotel Bosphorus Bir Kış Masalı Yaşatıyor

Four Seasons Hotel Bosphorus Bir Kış Masalı Yaşatıyor

Tarihler: 07 Ocak 2019 Pazartesi ~ 01 Mart 2019 Cuma 12.30 - 21.30

Yer: Four Seasons Hotel Bosphorus

Ücret: 60 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2019 ~ Mar 1, 2019

Four Seasons Hotel Bosphorus, İstanbul Boğazı’nın en güzel manzarasına sahip terasına kurulacak ‘Kış Şehri’nde açık hava buz pisti ve ışıklarla donatılmış ısıtıcılı iglolarla unutulmayacak bir kış masalı vadediyor. Aralık ayından itibaren kış boyunca misafirlerine buz pateni keyfi yaşatacak olan otel, sokak lezzetleri ve müzikle iç içe eğlence dolu saatler yaşatıyor.

Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus aralık ayından itibaren açık havada Boğaz kenarında terasında konumlanan görkemli bir buz pisti ve yılbaşı ışıkları ile aydınlanan özel ısıtıcılı igloları ile unutulmayacak bir kış masalı sunuyor.

Ailelerin ve dostların bir araya geldiği ‘Kış Şehri’nde, kış coşkusu ve buz pateni keyfi şehrin tüm spor ve eğlence meraklılarını otele çekiyor. Şehrin buluşma noktası haline gelen Four Seasons Hotel Bosphorus Buz Pisti, 11 Aralık’tan itibaren 1 Mart’a kadar her gün 12:30–21:30 saatleri arasında her yaşta konuğa kış ruhunu yaşatıyor. Eğitmenlerin bulunacağı ve özel ders imkanlarının da sunulduğu buz pateni keyfine, sokak lezzetlerinden oluşan sıcacık tatlar eşlik ediyor. Kumpir, midye dolma, kestane kebap, sucuk ekmek, köfte ekmek, sosisli sandviç, elmalı tart, çikolatalı fondü gibi lezzetli seçeneklerin yanı sıra salep, sıcak çikolata, boza, sıcak şarap, soğuk ve sıcak kokteyller de damaklarda şölen yaratıyor. Ayrıca her gün 16:30’da başlayan DJ performansı, soğuk havalarda içleri ısıtan bir eğlence sunuyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus’da kurulan iglolar, kış ruhunu yaşatırken, konuklarını sevdikleriyle mutlu anılar biriktirmeye davet ediyor. Yeni yıl ışıkları ile özel dekore edilen iglolar, özel tatlara da ev sahipliği yapıyor. Atıştırmalıkların ve hafif lezzetlerin bulunduğu menüye kışın favori içkileri eşlik ediyor. Her gün 09:00-01:00 saatleri arasında hizmet veren iglolar, kış keyfini, açık havada ancak sıcacık bir ortamda unutulmaz anlar yaşamayı garanti ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT