Geppetto'nun Pinokyosu

Tarihler: 23 Şubat 2020 Pazar ~ 23 Şubat 2020 Pazar 23 Şubat 13:00 - 23 Şubat 15:00

Yer: Küçük Sahne UNIQ

Ücret: VIP - 60.00 TL Normal - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Uniq İsranbul Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. No:4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2020 ~ Şub 23, 2020

Gepettonun Pinokyosu oyunu, Orta Sahne UNİQ'te sizlerle.

Gepettonun pinokyosu oyunu alışılagelmiş Pinokyo oyunlarına benzemiyor.

Pinokyo romanında insan olduktan sonrası hayallere bırakılmış bir baş yapıttır. Bizde bu baş yapıtla hayallerimizde karşılaştık ve sahneye yansıtarak, seyir zevkinin üst düzey olduğu tatlı bir oyun haline getirdik. Müziğin ışıkla uyumu, sandığın içindeki gizemi, ruh okşayan bir şekilde sahneledik.

- Gösteri yaklaşık 40 dakika sürmektedir.- 3 yaş altı çocuklar büyük kardeşleri var ise ebeveynleri ile beraber gösteriye alınacaktır, sessiz kalmaları hususunda özen gösterilmesini önemle rica ederiz.- 3 yaş altı kardeşlerin kucakta katılımı mümkün ve ücretsizdir.- 7 yaş ve üzeri çocuklar girişteki arkadaşımıza veli telefonu verilerek veya kendi telefonu var ise tek başına bileklik takılarak girebileceklerdir.- Ebeveynsiz bırakılacak çocukların gösteri düzenini bozmayacak şekilde bilgilendirilmesini rica ederiz.- 7 yaş altı katılımcıların ebeveynlerininde ayrıca bilet alması gerekmektedir.- Çocuksuz yetişkin girişi onaya tabidir. Bilet alınması durumunda iade edilecektir.- Gösterilerimiz canlı performanslar olduğundan sanatçının hastalanması durumları sebebiyle gösteriden önce iptal edilebilir, bilet alırsanız size iptal bilgilendirmesi mail veya telefon yolu ile yapılacaktır. Bileti o gün almayı planlıyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin- Biletinizin çıktısını almanıza gerek yoktur, kapıda telefonunuzdan göstermeniz yeterli olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT