Geveze Piyanist "Bach’in Bilmecesi"

Tarihler: 15 Mayıs 2022 Pazar ~ 15 Mayıs 2022 Pazar 15 Mayıs 2022 11:30

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - 22.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2022 ~ May 15, 2022
Emir Gamsız’ın New York’ta geliştirdiği ve dünyanın en büyük sanat komplekslerinden Lincoln Center’da konser serisine dönüşen “Geveze Piyanist” karakteri şimdi CRR Konser Salonu’nda.

Emir Gamsız  geveze piyanist, yazar 
Ege Maltepe yazar, yönetmen, oyuncu
Nalan Alaca çizer (animasyon) 
Ali Pınar, İpek Özkuyumcu oyuncular

New York’ta Oscar’lı yönetmen Mike Nichols’la ve birçok ustayla çalışan oyuncu, yönetmen ve yazar Ege Maltepe ile birlikte hazırladıkları yeni eserde iki müziksever, Geveze Piyanist’in farklı ülkelere serpiştirdiği bilmecelerin peşinde bir maceraya çıkıyor. Gamsız ve Maltepe’nin yarattığı Teatral-Konser formundaki bu eser, J. S. Bach’ın müziği ile örülü, Mimar Sinan’dan, Harizmi’ye, Fibonacci’den İbn Haldun’a matematik, müzik, mimari ve felsefenin en ilginç ve eğlenceli sırlarıyla bezenen bir hikâye anlatıyor. Birkaç dilde oyunculuk yapabilen nadir yeteneklerimiz Ege Maltepe ve Ali Pınar’ın canlandırdığı karakterler, 50’den fazla çocuk kitabı olan ve Geveze Piyanist’i çizgi film kahramanına dönüştüren çizer Nalan Alaca’nın hazırladığı animasyonlar ve Geveze Piyanist’ten canlı dinlenecek J.S. Bach, Felix Mendelssohn ve Robert Schumann’ın eşsiz eserleri, çocukları ve aileleri bilmecelerle dolu, maceralı bir yolculuğa davet ediyor. 

Önemli not: Gösteri okuma yazma bilen çocuklar için uygundur, izleyicilerin yanlarında kalem bulundurmaları önerilir.



- CRR Konser Salonu’ndaki etkinlikler pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı kabul etmiş sayılır.- CRR Konser Salonu güvenlik noktasından geçmeden önce temassız ateş ölçer ile vücut ısı ölçümü yapılmaktadır.- Mekanda bulunulan süre boyunca maske takılması zorunludur.- Seyircilerin pandemi kurallarına göre düzenlenmiş mesafeli oturma düzenine uyması ve belirtilen koltuklarda oturması zorunludur.- CRR Konser salonu Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı nano gümüş iyon teknolojisi ile etkinlik öncesi, etkinlik aralarında ve etkinlik sonrası dezenfekte edilmektedir.- Mekan içerisindeki ortak alanlarda el dezenfektan üniteleri bulunmaktadır.- Salonun içerisine her türlü yiyecek ve içecek sokulması yasaktır.- Konser başladıktan sonra salona giriş yapan seyirciler balkon kısmına yönlendirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT