Hafta Sonları Şenleniyor!

Hafta Sonları Şenleniyor!

Tarihler: 14 Mart 2018 Çarşamba ~ 17 Mart 2018 Cumartesi

Yer: Bulvar 216

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2018 ~ Mar 17, 2018

Birbirinden eğlenceli etkinlikler, workshoplar ve özel aktiviteleri ile 7’den 70’e herkesin hayatına renk katan Bulvar 216, mart ayında Ravioli yapımından çiçek dikiminin inceliklerine kadar pek çok eğlenceli workshop düzenliyor.

Ev sıcaklığı tadındaki konforu, ferah açık hava alanları ve zengin lezzet seçenekleri ile misafirlerinin hayatı doya doya yaşamalarına olanak sağlayan Bulvar 216, mart ayı boyunca her cumartesi gününe renk katmak isteyenlere yönelik çok eğlenceli atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Bünyesinde bulunan yeme içme markaları ile sosyalleşmenin en keyifli adreslerinden Bulvar 216, Anadolu yakasının çekim merkezi olurken gençlerin buluşma noktası olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Bulvar 216, mart ayını çok daha keyifli kılmak adına eğlenceli ve farklı teması olan özel günleri, atölye çalışmalarıyla renklendiriyor. Baharın gelişini kutlamak isteyenlere yönelik 10 Mart Cumartesi günü düzenlenecek olan Teraryum atölye çalışmasında, Çiçek Dikme Günün kutlanırken herkes yaratıcılığını konuşturacak. 17 Mart Cumartesi günü ise Dünya Ravioli Günü çok özel bir atölye çalışmasıyla Bulvar 216’da kutlanacak. 4 Peynir Dolgulu Ravioli Yapımı atölyesi katılımcılara lezzetli dakikalar yaşatırken, Ravioli yapımına özgü pratik bilgiler aktarılacak.

Kontenjan ile sınırlı, kayıt yaptırmanın zorunlu olduğu birbirinden eğlenceli atölye çalışmalarına; Bulvar 216 ile iletişime geçerek veya Bulvar 216 sosyal medya hesapları üzerinden kayıt yaptırarak katılım sağlanabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT